Träningsmotivation - Tips

2014-11-17

 
Träna tillsammans med någon. Har man bokat in ett träningspass tillsammans med en kompis/syster eller någon annan så är det mycket enklare att det blir av eftersom man gärna inte vill ställa in. Det blir även mycket roligare att träna och man hinner umgås lite samtidigt.
 
Ny musik. När jag har en ny spellista med bra musik så går träningen alltid bättre och de brukar kännas riktigt kul och peppande. Tips på bra träningslåtar är t.ex One More med Superchick eller Born to Rage med Dada Life och Sebastian Bach.
 
 
Köp nya träningskläder. Det är alltid lite extra roligt att träna med nya träningskläder, kan dock bli dyrt i längden. Haha..
 
Följ olika slags tränings bloggar/instagramkonton. Följ sådana bloggar och instagramkonton som inspirerar dig och får dig att må bra. Följ absolut inte de som gör att du känner dig stressad över att träna m.m för då kommer du bara att må dåligt.
 
Sätt upp mål. Har man ett mål med sin träning blir det alltid lättare att åka iväg och träna. Det kan vara ett enkelt mål som att orka göra några extra armhävningar eller springa en extra kilometer men även större som att springa ett lopp eller något liknande. För mig funkar det bättre med stora mål för de räcker längre.
 
Prova olika träningsformer. Att prova nya träningsformer är riktigt kul och att variera sin träning gör den roligare. Försök även undvika de träningsformer som du tycker är tråkigast för de får dig att se negativt på träning.
 
Har ni fler träningstips? Kommentera!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Superbra träningstips! Mitt största träningstips är väll det där med nya träningskläder ;) Och musik!!

2014-11-17 @ 12:46:11
URL: http://emmamariaa.for.me/
Postat av: Siri |Diabitfit|

Bra tips! Dock gillar jag inte att träna ihop med någon, blir bara distraherad, men det är ju en smaksak :]

2014-11-17 @ 15:31:21
URL: http://sirinilsson.se/
Postat av: Susanna Maria J

Bra tips! :D

2014-11-17 @ 16:07:09
URL: http://oslofru.com/
Postat av: Henrietta

Så himla bra tips :)

2014-11-17 @ 16:12:28
URL: http://ettass.blogg.se
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

Bra tips! Ett tips från mig är att inte se träningen som ett måste eller något tvång, utan att man gör det för att man vill, dvs tvinga inte iväg dig till gymmet eller ut på en löprunda om det känns FÖRJÄVLIGT, klart det kan ta emot, det är väl normalt, men man ska ändå känna viljan att träna och känna att de ger något, dvs, att man mår bra av det :)

2014-11-17 @ 19:05:10
URL: http://angelicabengtsson.se
Postat av: Naida

Lyssna på musik som gör dig glad så att du vill dansa och röra på dig två eller en timme innan du går till träningen. Det funkar verkligen!
Kram
Naida :)

2014-11-18 @ 23:36:18
URL: http://naidarocha.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0