15/3 1995 - 31/10 2013

2013-10-31

Jag hoppas att du har det bra där du är nu Linus, jag kommer sakna dig min älskade katt.



Höstporträtt

2013-10-30

 
Tre bilder från en fotografering jag och Elin hade för några veckor sen då löven fortfaranden var fina, nu har dem blivit bruna och den fula delen av hösten är kvar.
 
Idag skulle jag egentligen ha klippt mig men sen så visar det sig att frisören blev sjuk så jag får boka om min klipptid. Lite synd faktiskt eftersom jag var rätt så taggad på att få bort dem slitna topparna och börja ta hand om mitt hår lite bättre. Annars så har jag träffat Channa, Lisa och Emelie idag, vi åt lunch på café magnifik och kollade i lite affärer, riktigt mysigt. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och nu ska jag sätta på ett avsnitt av Gossip Girl.
 



Laura Key- Heartbreaker

2013-10-29

Målade nyss mina naglar i den här fina färgen från Laura Key.
 
 



Träning

2013-10-28


Kom hem efter en liten träning med Nellie för ett tag sedan och usch vad det regnar och blåser ute. Men det skulle ju bli storm så det är väl bara början. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl, jag har blivit helt beroende. Det är så sjukt bra!



What about the future?

2013-10-28

Om några månader är det dags för mig att välja gymnasium och vilken linje jag vill gå, det skrämmer mig lite med tanke på att jag knappt vet vad jag vill med morgondagen så känns det ännu svårare att välja något som kommer ha så stor betydelse för framtiden.
 
Jag har funderat lite på teknik och natur och att gå här i Enköping på Westerlundskagymnasiet. Det enda gymnasiet som finns här om man inte vill pendla. Jag skulle aldrig orka sitta 2h om dagen för att åka fram och tillbaka till Uppsala eller Västerås även fast det är betydligt kortare än vad det är till Uppsala. Jag känner att jag hellre spenderar min tid åt något roligare än att åka buss. Och sen så är det om jag ska välja teknik, natur eller något helt annat. Tanken med att jag skulle vilja välja någon av dem är för att ha så stora möjligheter som möjligt sen när det är dags för att välja universitet/högskola. Men än har jag några månader kvar att tänka, vad ska ni andra 98:or välja?



Med och tävlar i Emelies fototävling

2013-10-27


Jag är med och tävlar i Emelies fototävling, om jag vann skulle jag vilja ha en reflexskärm från kamda



Godmorgon

2013-10-27


Vaknade vid 9 idag och fram tills nu har jag kollat på gossip girl och tittat runt lite på weheartit. Planerna idag är väl att träna och plugga lite. Har en del plugg att göra på lovet men har bestämt mig att ta tag i det i början så att jag är helt fri sen.



Höstlov

2013-10-26

Äntligen så är det höstlov! Har inte så mycket planer för veckan än förutom att träna och klippa mig men det ska bli så skönt att inte göra något speciellt och bara gå i mjukiskläder och kolla på serier.
 
I torsdags var jag och Josefine ner på stan ett tag och sen på kvällen gick vi ner till friskis och svettis för att träna. Igår träffade jag Nellie vid halv fem så cyklade vi till friskis och svettis för att gå på skivstångsintervall. Var första gången och det var riktigt jobbigt även fast jag inte lyfte speciellt tunga vikter. Det känns som jag har kommit igång riktigt bra med min träning nu vilket är superskönt! Är det bara jag som tycker det är kul att träna och äta nyttigt? Man känner sig så duktig då!



Grattis Ebba!

2013-10-22

Grattis till en av mina bästa vänner som fyller år idag! ♥



Helgen

2013-10-21

 
Efter en toppen helg som blev en dag längre eftersom jag hade hemstudiedag idag så är det tyvärr skola imorgon, men jag ser fram emot lov nästa vecka. Igår firade vi pappa så några släktingar var här och idag har jag pluggat och nog tagit året sista springtur. Det är så jobbigt när det är kallt ute när man springer och det låg till och med lite snö i spåret. 



Grattis Pappa

2013-10-21

 
Grattis värdens bästa pappa på din dag. Älskar dig! 
 
 



"Photography is a way of feeling.."

2013-10-19

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever... it remembers little things, long after you have forgotten everything.
 
Igår i skolan åkte vi till Upsala för att kolla på teater, usch gillar verkligen inte teatrar. Men dagen blev bättre då Ebba kom till mig på kvällen så lagade vi tacos och kollade på film. Hon sov över och har precis åkt hem och nu måste jag plugga, ligger efter i det mesta vilket inte känns så där jättebra.  Jag ska även försöka hinna med att träna och baka idag men får se om jag orkar. Får ofta den där känslan innan helgen att den här helgen ska jag träna, plugga, fota osv men sen när helgen kommer ligger jag mest och kollar på serier. Så får se om det blir så även denna.



Höstoutfit

2013-10-15

En höstig outfit från i söndags
 
Idag har jag varit i skolan och efter den så träffade jag Evelina på stan så gick vi och fika och kollade i lite affärer, supermysigt och kul att träffa henne igen eftersom det var ett tag sedan vi träffades sist. Önskar verkligen att det kommer lite fler affärer till den här staden för när jag skriver "kollar i affärer" så är det typ 4-5 stycken och sen finns det inte fler här. Imorgon åker jag till Västerås med skolan, förstår inte varför dem lägger in så mycket onödiga saker eftersom vi verkligen inte har tid med det.



Svar på frågestunden

2013-10-14

Favorit affär?
Svårt att välja men Cubus, Gina Tricot eller Hollister tror jag
 
Favorit årstid?
Sommaren helt klart
 
Längtar du till julen?
Nej inte direkt, visst ska det bli mysigt med jul men just nu vill jag bara att tiden ska sakta ner eftersom den går alldeles för fort.
 
Hur gammal var du när du började blogga?
Jag var kanske 11 eller 12 år om jag minns rätt
 
Vad är roligast?
Att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg och alla söta komentarer från er läsare.
 
Har du något mål med din blogg? Isåfall vad?
Nej inte direkt men det skulle alltid vara kul med lite fler läsare.
 
Vilken är den bästa resan du gjort?
Resan till Gran Canaria förra höstlovet med min familj, farmor och farfar, min faster och hennes familj eller när vi åkte till Åre förra vintern med mina kusiner. Har sjukt bra minnen från båda resorna!
 
Dröm resemål?
USA, tänk att åka coast to coast och besöka alla ställen man har hört talas om och att få shoppa i New York, hur underbart skulle inte det vara?

Dröm yrke?
Har faktiskt ingen aning om vad jag vill jobba med men det skulle vara jättekul att jobba som fotograf eller med något inom mode.

Vad tror du att du gör om 10 år?
Om 10 år är jag 25 och har förhoppningsvis slutat plugga och jag hoppas på att mitt liv är superbra!

Tror du på andar?
Nej det gör jag inte

Har du någon gång gjort något du ångrar?
Ja vem har inte det?

Vad är det bästa som hänt dig?
Min underbara familj och mina vänner, vad skulle jag göra utan er?

Nämn 3 bra och 3 mindre bra egenskaper med dig?
Bra- Snäll, stark vilja, omtänksam
Mindre bra- Dåligt tålamod, lätt irriterad och att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig.
 
Dina intressen?
Fota m.m
 
Kär?
Nej
 
Vilken är din framtidsplan?
Gå klart skolan, resa mycket och sen vet jag inte så mycket mer

Drömmar?
Att bli riktigt duktig på att fota och att ha ett superbra liv med dem jag älskar.
 
Varför började du blogga?
I början var det mest för att min syster gjorde det men sen så fastnade jag för det och tyckte att det var riktigt roligt.

Om du fick äga vilket djur som helst i hela världen, vilket djur skulle de vara då?
Oj har verkligen ingen aning..

Favoritmat?
Har ingen speciell favorit.

Går du i någon sport?
Nej och har aldrig gjort det heller
 
Vart köper du oftast dina kläder?
H&M och Gina Tricot

Vad skulle du göra om din största förebild/idol knackade på din dörr och frågade om hon/han fick låna telefonen?
Svimma? Nej men jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle göra
 
Har du kille?
Nej tyvärr

Ditt finaste klädesplagg?
Vet inte min ljusblå klänning med spets kanske?
 
Gillar du hästar i så fall rider du/ har du häst? 
Det är väl inget fel på hästar men jag rider inte eller något sånt. Satt för första gången på en häst för några veckor sedan..

Vad gör du på fritiden?
Är med kompisar, fotar, kollar på serier, tränar, seglar med familjen m.m.

Hur gammal är du?
15 så är född 1998

Hur länge har du haft denna bloggen?
Sen i augusti men har haft 3 stycken tidigare

Läser du nån blogg som ger dig inspiration? 
Nej inte direkt, men brukar kolla weheratit för inspiration

Hur många läsare har du högst fått på en dag?
Kommer inte ihåg men jag tror att det är ca 250
 
Hur fixar du ditt hår?
lite olika men den senaste tiden har jag ofta sovit med flätor så att jag får flätlockigt hår. Annars brukar jag ha mitt naturliga hår som är rätt så lockigt men att jag plattar lite så att det ser helt okej ut.
 



Falun

2013-10-13

 
 
 
 
 
Åhh vad jag kommer sakna det här stället
 
 
 



Sen en tid tillbaka

2013-10-13

Som i har märkt så har bloggen stått tom dem senaste dagarna vilket beror på att jag har haft fullt upp med annat. I måndags åkte jag till Falun med skolan och så åkte vi hem i fredags. Det var superkul vi har skrattat, ätit godis, busat med lärarna men även haft lektioner eftersom det trots allt är skola. Hade med kameran dit så jag kanske kan visa några bilder senare ikväll. I fredags när jag kom hem var jag så trött så jag orkade verkligen inte blogga.
 
Igår följde jag med och kollade när Anton spelade handboll eftersom vi åkte till min faster och åt middag på vägen hem, supermysigt. Idag har jag och Elin äntligen fått tid till att fota höstbilder. Vi har cyklat runt till lite olika platser och fotat så nu har jag mycket bilder att lägga upp. Resten av dagen har jag inget speciellt planerat vilket känns riktigt skönt.
 
 
 



Kanelbullens dag

2013-10-04

Instagram bild från idag, liinajohanssson heter jag där.
 
När jag kom hem från skolan idag var jag bara tvungen att baka bullar, såå gott! Annars så har jag tagit en springtur eftersom det aldrig blev av igår och nu sitter jag och kollar på idol.



Self Portrait

2013-10-03

 
 
 



Ett gott mellanmål

2013-10-03

Dagens mellanmål
Idag efter skolan gick jag ner på stan med Ebba och Josefine ett litet tag och när jag kom hem fixade jag detta goda mellanmål, asså frysta hallon är något av det godaste som finns! Nu ska jag snart ut och springa och sen ska jag plugga lite. 
 
Jag måste verkligen köpa ett nytt objektiv till min älskade kamera för som ni ser så blir många av mina bilder rätt så brusiga nu när det blir mörkt tidigare. Funderar på att köpa ett fast 50mm med 1,8 i bländare. Vad tror ni om det?



Take me back to summer paradise

2013-10-02

Åh vad det skulle vara skönt om sommaren aldrig tagit slut och värmen hade stannat kvar ett tag till.
 
Idag har det som vanligt varit skola, längtar tills nästa vecka då vi åker till Falun det ska bli så kul! Varje år åker vi dit en vecka för att ha de ämnen som vi inte kan ha på våran skola. Nu blir det sista gången vi åker dit och i och med det så kommer det säkert bli massor med bus och roligheter. Efter skolan idag så åkte vi och hälsade på Elin så var vi där ett tag, pratade och skrattade massor. Måste säga att min familj är rätt knäpp men på ett bra sätt!
 
 
 

RSS 2.0