Q/A

2014-02-28

Q- Fint! Vad är din tumblr? 
 
A- Tack så mycket, min tumblr är liiinajohanssson. Ni kan klicka här för att komma till den. De två bilderna här ovan är från tumblr som ni säkert kunde lista ut. 
 
Märker att det är mycket frågor kring olika saker för tillfället, skulle ni vara intresserade av en frågestund?



2014-02-28

2014-02-28

Dagens klädsel // Kjol från H&M // Tröja med hjärta från Only // Tröja från lager 157 // Mitt berlockarmband



Fruktfat

2014-02-28

Dagens mellanmål blev massor av frukt samtidigt som jag kollade på det nya pretty little liars avsnittet. En riktigt bra start på helgen! Dock så är jag väldigt avundsjuk på alla dem som ska på avicii, vill också. Men jag ska försöka göra det bästa av denna fredag och kolla på bra filmer, läsa bloggar och lyssna på podcasts. Ikväll blir det mysmiddag med endast mamma och Anton då resten av familjen är borta på andra saker. 



Torsdag

2014-02-27

Idag efter skolan tränade jag tillsammans med Evelina, det blev ett riktigt jobbigt pass men det kändes sjukt bra! Nu måste jag plugga och senare ska jag kolla på top model som jag nyss insåg att jag har missat början av. Tur att det går att kolla på tv 3 play.



Tumblr Inspiration

2014-02-27

Lite blandat från min tumblr



Q/A

2014-02-26

Q- De flesta bilder brukar ju bli gryniga när man gör bilderna ljusare, då man fotat i dåligt ljus, hur gör man för att minska det då?

A- Man får ha lågt iso tal, eftersom ett högre iso tal ger gryniga bilder. Om ljuset som finns ändå inte räcker till så får man använda ett stativ och ha längre slutartid. Detta funkar dock inte om man fotar något som rör sig eftersom det då blir rörelse oskärpa så i sådana fall får man stå ut med lite gryniga bilder. 
 
Det blev kanske inte det bästa svaret på din fråga men det finns kanske bättre sätt att undvika gryniga bilder men dem har jag ingen aning om i så fall. 



2014-02-26

2014-02-26

Idag fick vi sluta tidigare eftersom vi var på teater efter lunch och det var inte någon ide att gå tillbaka till skolan efteråt. Dock så var teatern inte vidare bra men eftersom vi fick sluta redan lite efter två så var det värt det. Efter skolan passade jag på att plugga lite so inför morgondagens seminarium och sen cyklade jag iväg till stan för att gå och fika med Evelina och kolla i lite affärer. Det var supermysigt och jag verkligen älskar att gå och fika, det är så mysigt att sitta och prata och äta något gott. 
 
Ikväll är mormor här och snart ska vi äta lite rostat bröd och dricka te, även det kommer bli jättemysigt. Känns som en nyttig dag för mig.. Lite senare ska jag även kolla på topmodel och sen hände inte mycket mer idag. Vad har ni gjort idag?



Forever 21

2014-02-26

 
Forever21
Älskar verkligen denna affär trots att jag aldrig varit inne i den mer än i deras webshop. Tycker verkligen att den borde komma till Sverige så att jag får chansen att handla i den snart eftersom jag inte gillar att handla från internet speciellt mycket. 



Sisters

2014-02-25

Igår stod Elin och fotade lite porträttbilder så vi kan väl säga att jag hoppade in i bilden, haha. 
 
I dag har jag som sagt tränat som jag skrev i inlägget under, förutom det så har jag varit i skolan och nu på kvällen har jag pluggat lite so inför ett seminarium vi har på torsdag. Meningen med det här inlägget var att jag ville gå in och tacka er för alla svar jag fick på frågan några inlägg ner. Alla era kommentarer betyder så mycket för mig, inte bara i det inlägget utan alla andra också. Ni är bäst♥



Träning

2014-02-25

Efter skolan idag cyklade jag ner till Friskis och Svettis för att träning, körde lite kondition och mage. 
 
Ni vet den här känslan som alla pratar om som man får efter ett bra träningspass? Jag älskar den, på senaste tiden har jag även börjat tycka att det är riktigt kul att cykla iväg till gymmet och träna, det känns så bra! När jag tränar brukar jag köra lite blandat kondition och styrka, ofta börjar jag med en halvtimme på springbandet och sen kör jag en timmes styrka efter det. I sommar skulle jag vilja klara av att springa en mil, jag tycker det är viktigt med mål inom träningen så att man har något att sträva efter. Om jag kommer klara det, det visar sig men jag kommer behöva träna riktigt mycket kondition för det eftrsom jag nu bara orkar springa runt 5km. Det är i alla fall hälften av mitt mål, haha får se hur det här kommer gå..



Today's

2014-02-24

Jacka - H&M // Tröja - Lager 157 // Linne - Hollister // Jeans - Serious Sally
 
Så här såg jag ut idag, använde min nya skinnjacka för första gången. Älskar känslan att använda något nyinköpt för första gången, det känns så bra! 



Smoothie mellanmål

2014-02-24

I denna goda smoothie hade jag en blodapelsin, hallon, banan och lite blåbärsyoghurt för att få den tjockare. Blåbärsyoghurt blev det eftersom vi inte hade någon annan sort hemma men det blev supergott! 

 

När jag kom hem från skolan idag gick jag på en långpromenad i det varma vädrad, det var över 10 plusgrader! Hur skönt?! Men jag har även hunnit med att fota under eftermiddagen och nu måste jag sluta blogga för Elin vill att jag ska komma och hjälpa henne med maten. Men ikväll ska jag i alla fall se första avsnittet av top model, älskar det programmet och det ska bli spännande att se det nya upplägget som de har under denna säsong. Ska ni titta på det ikväll?

 



Fråga till er

2014-02-23

Jag har en liten fråga till er och jag skulle bli jätteglad ifall ni ville svara. Tycker ni att jag ska blogga fler gånger om dagen och då använda lite sämre bilder t.ex mobilbilder och bilder som jag redan lagt ut eller att jag ska försöka ha nya bra bilder tagna med min kamera i varje inlägg men då ha lite sämre uppdatering?
 
Självklart är mitt mål att ha bra upp uppdatering och nya bilder till varje inlägg som är tagna med kameran men det är väldigt svårt att hinna med det samtidigt som man har mycket i skolan och så.



Repost

2014-02-23

Har inte mycket nytagna bilder så bjuder på tre gamla favoriter
 
Är inte allt mycket bättre på sommaren? Bruna ben, ledig från skolan, mysiga sommarkvällar, allt som finns att fota, segling, värmen, grillat m.m. Listan skulle kunna bli hur lång som helst. Men det jag saknar mest är att fota. För nu på vintern går det nästan aldrig, i alla fall inte när det är så här dåligt väder. Jag har inte haft en riktig photoshoot på flera veckor nu. Saknar det något grymt.



Just nu

2014-02-23

Nagelfix & hårinpackning



Sista lovdagen

2014-02-23

Idag blev det ytterligare en frukostbild dock orkade jag inte fota en egen så denna tog Elin men min frukost såg i stort sätt lika ut. Idag gick jag upp vid halv 10 och gjorde en supergod frukost, älskar att ha bär och frukt i yoghurten! Efter det cyklade jag och Elin ner till friskis & svettis och körde ett benpass. Nu resten av dagen ska jag njuta av att vara ledig, göra hårinpackning, fixa naglarna, rensa och städa min garderob. Jag har faktiskt inte pluggat något alls på lovet men det kändes som jag behövde vara helt ledig från det eftersom jag var sjukt stressad hela veckan innan lovet. Hoppas ni har en bra söndag! 



Ljusare bilder

2014-02-22

Jag har fått några frågor om hur man fotar ljusare bilder så har försökt svara så gott jag kan på det här nedanför.
 
För att fota ljusa bilder så krävs det är att det är riktigt ljust ute så de bilder här ovan är rätt så redigerade för att de ska bli så ljusa som de är eftersom de är tagna under de dagar då ljuset inte har varit det bästa. Men redan när man tar bilden kan man tänka på att överexponera bilden lite. Hur gör man då det? För att överexponera en bild måste man fota i manuellt läge och med överexponera bilden menas att man släpper in för mycket ljus i kameran så att bilden blir ljus. Jag brukar göra så att jag har lite för kort slutartid än vad bilden egentligen behöver för att överexponera bilden men sen finns det fler sätt att göra det på. Men var försiktig med att överexponera bilden för mycket eftersom det då kan bli vita fläckar i bilden.
 
När det sen kommer till redigering brukar jag gå in på curves och dra upp kurvan så att det blir som en stor båge, det gör hela bilden ljusare. Efter det kan man även öka kontrast och ljusstyrka lite, ni får helt enkelt prova er fram med det. 
 
Några saker jag brukar tänka på när jag vill få ljusa bilder är: att ha mycket vitt i bilden (vitt är ju ljust så då uppfattas bilden ljusare), försöka fota under de timmar om dagen då det är som ljusast (men undvika direkt solljus eftersom det skapar hårda skuggor) m.m.
 
Hoppas att det räckte som svar på era frågor, om inte är det bara att kommentera så försöker jag svara lite bättre.
 
 
 
 



Saturday 22 February

2014-02-22

Kom precis hem från västerås där jag var med familjen. Vi shoppade lite och åt lunch, jag åt en supergod mozzarella paj med massor med sallad. Köpte även denna fina skinnjacka på hm för 399, har länge letat efter den perfekta skinnjackan och nu tror jag att jag har lyckats hitta den! Nu funderar jag på att gå en långpromenad om jag inte hittar på något annat. Ikväll ska jag i alla fall kolla på melodifestivalen även fast det har blivit så dåligt de senaste åren så känns det som det är något man borde kolla på. 



Q/A

2014-02-21

 Vart gör du dina collage?
 
Jag har inget supersmidigt sätt att göra collage på om vi säger så men så här brukar jag göra: Jag klistrar in alla bilder jag vill använda i powerpoint där jag lägger dem som jag vill ha dem och gör så att bilderna passar med varandra. Efter det brukar jag markera alla bilder och kopiera in dem på paint där jag spar det och sen är det bara att ladda upp collaget på bloggen. Så gör jag med alla collage förutom mode collagen som jag gör på polyvore, klicka här så kommer ni dit. Har ni något bättre sätt att göra collage på så let me know!



En stor favorit

2014-02-21

Älskar verkligen denna film, den är så bra. Har sett den flera gånger och idag blev det ytterligare en gång. Jag tycker att alla filmer som är baserade på Nicholas Sparks böcker är riktigt bra men denna är nog min favorit, har ni sett den? I så fall vad tycker ni om den?



Snö

2014-02-21

 En bild jag tog för några veckor sedan men den skulle lika gärna kunna ha varit tagen igår. Vädret har varit väldigt varierande den här veckan måste jag säga. I måndags och tisdags kändes det som vår och igår när jag vaknade hade det snöat massor och även idag när jag vaknade hade det snöat men nu håller snön på att smälta bort igen. 
 
Idag när jag vaknade kände jag mig riktigt trött och hade lite träningsverk från igår men trots det så åkte jag till gymmet med Evelina och tränade. Vi körde mycket armar och rygg så det kändes riktigt bra! Resten av dagen tänker jag ta det lugnt och kolla på serier och kanske någon film? Känns i alla fall skönt att inte göra något speciellt. Hoppas att ni får en bra dag!



Skidor!

2014-02-20

Tre mobilbilder från kvällen
 
Det blev lite ändrade planer idag, efter att jag hade hjälp till att fota åt Elin så frågade pappa om jag ville följa med och åka skidor nu på kvällen och det var klart att jag ville. Dock så han jag inte med att gymma då men det tar jag imorgon. Men det var såå kul att åka skidor även fast jag tycker slalom är 100 gånger roligare så tycker jag att längdskidor är rätt kul det också. Jag åkte 12km så är väldigt nöjd med det med tanke på att jag inte har åkt skidor på hela vintern.
 
 



Frukost

2014-02-20

 

Jag verkligen älskar frukost, förstår mig inte på dem som aldrig äter det. Dagens frukost fick bli vaniljyoghurt med hallon, hasselnötter, kokos, müsli och till det en skiva hembakat surdegsbröd och en kopp te. Nu måste jag fixa mig och sen skynda iväg tillungdomens hus där jag ska hjälpa Elin med att fota på deras event. De har ett UF företag där de samlar in pengar till diabetesforskning och idag ska de ha ett litet event på ungdomens hus. Jag tror att det är någon typ av poängjakt men i alla fall så är jag där större delen av dagen och fotar och sen efter det ska jag träna med Evelina. Vad ska ni göra idag?




Throwback

2014-02-19

 Bild från Åre förra året, gud vad jag saknar tidiga morgonar i backen då pistarna är som bäst och att fika med varm choklad på något mysigt fik i skidbacken. Klicka här så kan ni läsa mer från Åre resan.
 
Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter att få åka skidor som jag gör nu, det är verkliken något av det roligaste som finns att göra. Men tyvärr så har vi inte någon skidresa inplanerad och jag kommer inte få åka nå skidor alls denna vinter..  får helt enkelt vänta tills nästa vinter med att åka skidor igen. 



Lovet it

2014-02-19

Jag får aldrig nog av såna här bilder, vet att många inte alls gillar de men jag blir så inspirerad av att kolla på dem. Får massor av idéer till olika fotograferingar, hur man kan fixa håret, matcha kläder och mycket mer. Love it



Mys morgon

2014-02-19

Börjar dagen med att kolla på en superbra film, soul surfer. Har redan sett den en gång tidigare men jag tyckte att den var värd att kolla på igen. Har nog tipsat om den här på bloggen för några månader sen. Idag kanske jag ska fota porträttbilder på en kompis annars vet jag inte riktigt vad som händer, det visar sig helt enkelt hur dagen blir. Hoppas att ni får en bra dag!



Sunny Tuesday

2014-02-18

Två gamla bilder från första gången jag provade mitt fasta 50mm objektiv
 
Idag har jag hunnit med att göra riktigt mycket förutom att blogga. Jag började dagen med en lång sovmorgon och en god frukost och efter det fotade jag lite självporträtt ute i det fina vädret. Dock var det väldigt kallt så jag kunde inte fota så länge. Sen har jag bakat bröd, gått en långpromenad och gymmat. Älskar såna här dagar då man bara gör vad man känner för hela dagen och inte har något planerat. Det är såå skönt!



White

2014-02-17

 
White
Jag verkligen älskar vita kläder, skulle gärna vilja ha ett par vita jeans. Något jag skulle vilja prova är att matcha vitt med vitt, dock i lite olika nyanser för att det ska se bra ut och sen ha något fint guldsmycke till. 



Sushi

2014-02-17

Idag var jag och åt lunch på vita elefanten med Josefine som jag skrev i inlägget här under. Det är en superbra thai restaurang här i Enköping och eftersom det var buffé så valde jag även att smaka sushi för första gången. Tyckte faktiskt att det var helt okej så det är något jag gärna skulle vilja äta någon mer gång i framtiden. Efter att vi hade ätit gick vi och fotade lite och sen gick vi vidare hem till mig och kollade på lite film, supermysigt!
 



17 Februari

2014-02-17

 
Åh idag är det sol ute och det känns som vår i luften, älskart! Dagens planer är att träffa Josefine någon gång vid lunch och sen så kanske vi äter på vita elefanten? Jag får helt enkelt se hur det blir men det. Ska i alla fall bli riktigt kul att träffa henne en gång innan hon reser bort ett litet tag. Bjuder på ytterligare en bild på de fina tulpanerna som jag bloggade om för en vecka sedan. 



Lycka

2014-02-16

Idag när jag kom hem från gymmet blev jag så sjukt sugen på att ta en springtur, efter att ha velat ett tag om det skulle vara för kallt och om jag skulle orka osv så gjorde jag det. Den känslan var helt grym, älskar att springa! Sprang 4km och solen tittade till och med fram korta stunder så denna springtur gjorde helt klart min dag.



Selfportrait

2014-02-16

Älskar verkligen att fota självportätt med fjärrutlösaren eftersom man får full kontroll över hela bilden. Längtar tills det blir varmt ute så att jag kan ta självporträtt ute och inte behöva ta dem framför en vit vägg.
 
 
 



Kanelbullar

2014-02-16

Imorse när jag gick upp bestämde jag mig för att baka bullar, det finns nästan inget godare än hembakta bullar. Samtidigt som jag bakade bullar sprang jag fram och tillbaks till vardagsrummet för att kolla på os, helt sjukt vad bra vi är. Två guld nu! Tyvärr missade jag gårdagens stafett men dagens såg jag i alla fall det mesta av. Nu har jag precis smakat de nybakta bullarna tillsammans med ett glas mjölk, det fick bli dagens lunch. Haha. Nu ska jag iväg och träna med Evelina och resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer. Vad gör ni idag?



Det bara regnar

2014-02-15

När kan detta dåliga väder ta slut? Det har varit grått och regnat/snöat till och från i flera veckor känns det som, har vi ens sett solen de senaste månaderna? Jag vill fota mer än bara inomhusbilder eller på saker jag endast fotar för att lägga ut bilder på bloggen. Får panik.. Men nu på lovet så måste ju i alla fall solen visa sig någon gång? Och då tänker jag passa på att fota.
 
Idag började jag dagen med lite träning, var på ett jympa intensivpass. Tycker de passen är riktigt bra och lagom jobbiga. Annars så har jag massor med små saker jag behöver fixa som jag inte har haft tid med när det har varit skola och så. Så det är hur min dag ser ut, inte jätterolig men helt okej ändå. 
 
 



Dry Shampoo

2014-02-15

För några dagar sedan köpte jag det här torr schampot för endast 49kr, tycker det fungerade väldigt bra dock kan jag inte säga om det är bättre än andra torr schampon eftersom det här är det första jag har provat.



Alla ♥ Dag

2014-02-14

Glad alla hjärtans dag! Eftersom jag inte har någon att fira med så blir det en mysig hemmakväll, med filmer och choklad tänkte även ta hand om mig själv lite och göra ansiktsmask m.m. Tror det blir en riktigt mysig eftermiddag/kväll ändå och kan ju inte vara annat än glad eftersom vi fått sportlov! Tror även att mamma och pappa tänkte laga en lite godare middag idag och jag planerar att göra fruktsallad till efterätt. Vad gör ni idag?
 
 
 



Learn how to surf

2014-02-13

Något jag verkligen skulle vilja lära mig i framtiden är att surfa, kan tänka mig att jag skulle älska det när jag väl har lärt mig. Dock verkar det inte finnas några möjligheter till att lära sig surfa här i Sverige så får kanske prova på vindsurfing?

Idag har det varit en helt vanlig dag, läskigt hur alla dagar känns lika men sen när man kollar tillbaka så är de ändå olika. Jag har i alla fall vart i skolan och sen direkt efter så gymmade jag i nästan 2 timmar. Bästa känslan efteråt! Nu ska jag i alla fall kolla på det senaste avsnittet av pretty little liars och kanske äta lite frukt. Vad har ni gjort idag?



Pictures are memories for life

2014-02-12

Nu på kvällen har jag inte haft så mycket att göra så jag fastnade i massa gamla bilder. Bilder ända sedan jag köpte min första kamera och fram tills nu. Jag köpte min första kamera 2008, det var en liten digitalkamera som jag fotade exakt allt med. Det finns bilder på vänner som jag tyvärr tappat kontakten med, familjemedlemmar, djur, blommor, olika landskap och massor med mer. När jag ser dessa bilder kan jag verkligen se hur jag har utvecklats inom mitt fotande, vilket var väldigt kul att se. Det kommer även fram så många gamla och bra minnen när jag ser dessa bilder, helt underbart!
 



Ge mig

2014-02-12

Jag skulle inte ha något emot om alla de kläder som jag har i min garderob spårlöst försvann och jag fick pengar till att köpa massa nytt. Är så trött på alla de kläder jag har, känns som att jag har använt allt minst en miljon gånger, eller inte men ni försåt vad jag menar.
 
 
 



Jag saknar dig

2014-02-11

Jag saknar dig Linus, jag saknar hur du alltid satt bredvid mig på min stol när vi åt frukost, jag saknar att höra ditt jamande så fort man kliver innanför dörren, jag saknar hur du alltid tiggde mat i köket, jag saknar att ha dig bredvid mig i soffan, jag saknar dig.
 
Idag hade jag muntliga nationella i svenskan, det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle bli. Imorgon har jag muntliga i engelskan får väl se hur den går.. Men skoldagen gick faktiskt riktigt bra idag, fick mycket gjort och blev klar med en inlämningsuppgift så det var skönt. Direkt efter skolan cyklade jag ner till friskis och tränade och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt här hemma.



Favoriter

2014-02-11

//En så sjukt fin låt, älskar den// Även denna är riktigt fin// En härlig låt som jag blir glad av // En superbra träningslåt // 
 
Som ni märker så har jag vääälidigt blandad musiksmak.



Tulpaner

2014-02-11

Blir så fint med lite färg inne nu när det är så grått ute, helst skulle jag vilja ha en bukett med bara rosa och vita eftersom det är mina favoritfärger.
 
 
 
 



Hädanefter ska jag vara bra, ska jag vara bra för dig

2014-02-10

Så här såg jag ut idag, älskar min svarta kjol. Den är så enkel men samtidigt så sjukt snygg.
 
Idag började jag dagen hos tandläkaren, helt onödigt eftersom det ända dem sa var i princip "du ska få en ny tid om några månader". Hur värt var det? Men sen har jag vart i skolan, vi slutade tidigt idag som vi alltid gör på måndagar. Riktigt skönt måste jag säga. När jag kom hem passade jag på att fota dagens outfit, ska försöka blir bättre på att fota det men än är det fortfaranden för mörkt när jag kommer hem vid fyra. Nu ikväll ska jag iväg och träna och sen plugga, förvånade? Det känns som det är det enda jag gör nu för tiden.



En god lunch

2014-02-10

 
Det här åt jag till lunch i lördags, så gott med pastasallad!



Jag

2014-02-09

- Är rädd för spindlar, en gång var jag ensam hemma och såg en spindel i köket då ringde jag pappa så han fick komma hem och ta bort den. Haha pinsamt rädd..
 
- Vill ut och resa till något varmt ställe eller åka på roadtrip i antigen USA eller Europa, helts nu på en gång har tröttnat på det här gråa vädret vi har här i Sverige.
 
- Jag har börjat tycka det är kul att träna, förut gillade jag det inte alls men nu när jag börjar se framgång med träningen så älskar jag det!
 
- Jag tycker naturgodis och frukt är godare än "riktigt godis" och det känns så mycket frächare att äta det.
 
- Jag tycker det är riktigt kul att prova nya saker.
 
- Jag är blyg innan man lär känna mig, men när man väl känner mig kan det vara svårt att få mig att sluta prata..
 
-
 



Pluggsöndag

2014-02-09

 
Idag väntas massor med plugg, men först gjorde jag en god frukost. Standard på söndagsmorgonar. Bakade bröd igårkväll som jäste i kylen under natten och när jag vaknade var det bara att sätta in dem i ugnen och så blev det nybakat bröd till frukost. Blev riktigt gott och var ett supersmidigt sätt att få gott nybakat bröd till frukost. Förutom att plugga så vet jag inte riktigt vad som händer idag. Jag kanske följer med resten av familjen till Västerås och kollar på när Anton spelar handboll men troligtvis så stannar jag hemma och har en mysig hemmakväll, känns som det behövs för att jag ska orka med sista veckan innan sportlov.



Recept krabbelurer

2014-02-08

Det var flera av er som ville ha receptet på dessa krabbelurer så här kommer det. Väldigt konstigt namn måste jag säga, haha.
 
Till 20 stycken behövs:
4.5 dl mjöl
1.5 dl mjölk
2st ägg
1.5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
0.5 tsk salt
 
1. Vispa ihop äggen, häll i mjölken, mjöl och övriga ingredienser och rör till en smet. Häll smeten i ett plättjärn, ca 1 cm tjocka och stek på båda sidor. (Jag gjorde de i en vanlig stekpanna eftersom jag inte hittade vårt plättjärn) Lätt stekning ger ett krämigt innehåll medans längre stekning blir torrare. 



Bloglovin

2014-02-08

//Följ mig gärna på bloglovin, klicka på bilden så kommer ni dit eller så finns det en länk i menyn//
 
Vet inte hur jag skulle komma ihåg alla mina favoritbloggar utan bloglovin, ett stort tips att börja använda det om ni inte redan gör det. Finns även som app så är jättesmidigt att använda.



Lördags morgon

2014-02-08

Godmorgon, började dagen med en god frukost och ett avsnitt av pretty little liars. Någon annan som följer den serien? Om ca en timme ska jag träffa Evelina vid friskis så ska vi gymma lite annars vet jag inte vad som händer idag. Ska troligtvis kolla på melodifestivalen ikväll även fast att det var så dåligt förra veckan men det känns som något man borde kolla på i alla fall. Hoppas att ni får en bra dag!



B&W

2014-02-07

Lite svartvit inspiration från tumblr



It´s friday!

2014-02-07

 
Känns som jag har väldigt liknande rubriker varje fredag.. Men denna dag har redan varit mycket bättre än gårdagen, när jag kom till skolan fick jag reda på att det var på tisdag som inlämningsuppgiften skulle vara klar, vilken lättnad! När jag kom hem från skolan lagade jag "krabbelurer" till mellanmål. Det var något som vi ofta gjorde i min förra skola, jag och en kompis pratade om hur goda dessa var för några dagar sedan så kände mig tvungen att prova göra dem hemma. Det blev riktigt gott, det är som tjocka plättar kan man säga. Vill ni ha receptet?
 



21:57

2014-02-06

Vintern blev tyvärr kort, vill fota fler bilder som denna.. men måste endå säga att det känns skönt att det snart är vår.
 
Sitter just nu i min systers säng med hennes dator i knät eftersom den andra var upptagen och jag inte har någon egen. Den här dagen har varit riktigt lång, den började bra men nervöst med att jag höll mitt tal i Engelskan vilket gick riktigt bra för att vara mig. Efter det har allt bara gått sämre och inget har gått riktigt som jag ville. Har även varit jättestressad hela dagen över en inlämningsuppgift vi har tills imorgon (eller hörde jag tisdag av någon?) Eftersom jag inte var riktigt säker satt jag större delen av kvällen med den men har även hunnit med en sväng till gymmet. Vilket jag nu i efterhand ångrar att jag gjorde. Hade varit mycket bättre att stanna hemma och plugga, vi har sjukt mycket i skolan nu. Jag orkar inte..



Blundar tills jag skymtar lyckan

2014-02-04

Älskar verkligen Veronica Maggios musik, den är så bra! Lyckades tyvärr inte fixa en youtube video till inlägget som jag hade tänkt, även fast att jag har gjort det tusen gånger förut men vet inte riktigt vad jag gjorde för fel nu..
 
Efter skoldagen som gick riktigt bra trots alla viktiga och svåra saker jag hade att göra cyklade jag direkt ner till gymmet. Älskar att träna direkt efter skolan det är på något sätt avkopplande fast ändå inte, haha. Nu ska jag kolla på tv, kör på en pluggfri eftermiddag vilket är väldigt skönt! Imorgon i skolan har vi aktivitetsdag, jag ska delta i någon typ av styrketräning och leka lekar resten av dagen.
 



Från en sommardag

2014-02-03

Har visat de här bilderna förut men visar dem igen eftersom de är två favoriter från i somras, längtar efter att få fota med mitt nya objektiv den här sommaren.
 
När jag kom till skolan idag fick reda på att jag har matte muntliga redan imorgon. Jag som hade hoppats på att få vara bland dem sista som hade det för att kunna fråga folk om det var svårt eller inte, haha. Har även projektprov i spanskan imorgon men eftersom min lärare sa att jag skulle gå dit oförbered (Hur ska detta gå?!) så tänker jag kolla på serier nu. Hoppas att ni har haft en bra måndag!



Perfekta mellanmålet

2014-02-03

Hallon, kokos, banan, blåbärsyoghurt, havregryn och vaniljsocker
 



Happiness

2014-02-02

 



Sunday

2014-02-02

Idag hade jag och Elin tänkt fota men när jag vaknade imorse och kollade ut så insåg jag direkt att det inte skulle gå med tanke på det dåliga värdet. Väldigt synd eftersom det var länge sedan vi fotade tillsammans. Men jag passade i alla fall på att ta lite självporträtt här inne, inte lika kul men det fungerar det också. Behöver verkligen fota massa nya bilder, så om någon vill bli fotad så säg till. Haha.
 
Lite senare idag ska jag träna men nu har jag massa plugg som ligger och väntar, den kommande veckan har vi muntliga nationellaprov i matte. Är jag nervös? Svar ja. Men det är bara två veckor kvar till sportlovet så det känns riktigt skönt!
 
 



Daily makeup

2014-02-02

Mitt dagliga smink, ett puder och en maskara från max faktor båda är väldigt bra. En eyeliner och ögonbrynspenna från hm som båda är bra trots att de är väldigt billiga. En rouge från maybelline som jag bara använder ibland men den fick vara med ändå och min ögonfransböjare som jag älskar!



+/-

2014-02-01

+ Det börjar blir ljusare ute, mer tid på dagen det går att fota
- Tiden går alldeles för fort, kan den inte sakta ner lite?
+ Känner mig så där glad och inspirerad igen, bästa känslan
- Har jättemycket plugg att göra
+ Har lyckats hålla mina nyårslöften i en månad nu
- Skulle vilja byta ut det mesta i min garderob, om jag bara hade råd
+ Har precis upptäckt hur underbart bra tumblr är
 
Lite bilder från min tumblr, följ mig liiinajohanssson.tumblr.com. Har inte hittat något bra tumblr namn än, så ni får gärna komenter olika förslag!



Cozy time

2014-02-01

 
Imorse när jag vaknade kände jag mig fortfaranden trött och hade riktigt mycket träningsvärk, både från boxningen på idrotten i skolan och från gymmet igår. Trots detta följde jag med mamma på en långpromenad, passade även på att gå in på biblioteket och låna en bok. Ja ni hörde rätt jag lånade en bok. Har inte läst en bok på flera månader så jag kända för att läsa en och dessutom så hade en vän tipsat om denna. Så tänker bara ta det lugnt idag, är för trött för att orka göra något mer än det jag redan gjort. 

RSS 2.0