Frost

2014-10-31

 
Godmorgon, idag när jag vaknade var det riktigt fint och frostigt ute så direkt efter frukost gick jag ut med kameran för att ta några bilder. Nu ska jag snart gå en promenad och i eftermiddag kanske jag åker och tränar armar. Ikväll ska jag följa med familjen till några familjevänner i Västerås. Hoppas att ni får en bra dag!



Höstfärger

2014-10-30

Här är tre bilder från i måndags, fler kommer..
 
Idag har det varit en rätt seg dag. Har kollat på film och bakat macarons som blev helt misslyckade, hehe.. Det var dock första gången jag provade att baka det så blev väl inte ett helt oväntat resultat. Jag har även namnsdag idag, Elsa som jag heter i mellannamn så grattis till alla som heter Elsa!



Yesterday

2014-10-30

 
Gårdagen var riktigt lyckad, helt klart en minnesvärd kväll med härliga människor!
 
 
 



Black

2014-10-29

 
Ikväll ska jag på halloweenfest och detta är vad jag ska ha på mig, tyckte det var svårt att komma på en bra utklädnad så det fick bli en enkel mask och en passande klänning. Hoppas på en lyckad kväll!



14.10.28

2014-10-28

Dagens goda lunch, pastasallad med kyckling, avokado, körsbärstomater, spenatblad, oliver och cashewnötter.
 
Idag har jag haft fullt upp hela dagen, började med att gå en långpromenad med mamma och efter det bakade jag bröd. Kommer kanske ut bilder och recept imorgon om det blev bra. Jag har även tränat med Evelina och pluggat. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och kolla på serier. Vad har ni gjort idag?



Cozy

2014-10-27

 
När jag kom hem från en mörk och kylig springtur tyckte ja det var riktigt passande för ett skönt bad. Så här mysigt var det.
 



Skogs fotografering

2014-10-27

 
Startade denna dag med att fota i skogen med Elin, vi har inte hunnit med någon riktig höstfotografering än och nu var det nästan försent. Resten av dagen ska jag gymma och plugga historia. Förstår mig inte på lärare som sätter prov första dagen efter lovet så att man måste tillbringa en del av sitt lov till att plugga när man egentligen ska vara ledig. 
 



Bra dag

2014-10-26

 
Idag träffade jag Josefine och Ebba, hade inte träffat Josefine på någon vecka och Ebba har jag inte träffat sedan hon flyttade i somras. Vi hade riktigt mycket att catcha up och vi satt och fikade flera timmar, så mysigt! Sedan var vi hemma hos mig ett tag och fortsatte att prata om allt som hänt sedan sist. En riktigt bra dag med två saknade vänner!



Höstmys

2014-10-25

 
Idag har jag spenderat dagen här hemma, förutom en springtur så har jag bakat men annars har jag inte gjort mycket mer. Behövde verkligen en sådan här dag eftersom jag har varit riktigt trött och stressad den senaste veckan. Nu har jag gjort det mysigt på mitt rum och ska spendera resten av kvällen med att kolla på serier och bara lata mig. 
 
 



För jag ska kämpa

2014-10-25

Ser ni mina fina silvertejpade hörlurar? Hehe..
 
En grå och regnig dag som denna vill jag helst sitta inne och mysa men jag har bestämt att jag ska ta en springtur, ja då ska jag det. Det är bara att kämpa sig igenom den, önska mig lycka till!



Pizza fredag

2014-10-24

En rörig och suddig mobilbild, men bättre det än ingen bild alls.
 
Nu är det äntligen höstlov, som jag har längtat. Tror det kommer att bli ett riktigt bra lov med massor av roligheter, har en del saker planerat men det kommer även dyka upp några spontanare har jag en känsla av. Ser även fram emot att göra ingenting, bara ligga i sängen och kolla på serier m.m. 
 
Idag gick skoldagen bra, det ända jobbiga var matte som sista lektion då jag var allt för trött för att kunna koncentrera mig. Har nyss ätit och bakat pizza med pappa och Anton, riktigt mysigt och fredagskänslan är på topp. Nu ska vi kolla på Idol och äta glass, hoppas att ni har en bra kväll!



Night sky

2014-10-23

 
~ Sommarminnen från jungfruskär ~
 



Inspiration

2014-10-22

Dagens dos av inspiration från we♥it



Höstigt mellanmål

2014-10-22

Tog bilden från Elin som håller på att göra en kokbok i ett skolprojekt men i alla fall så fick detta bli dagens goda mellanmål, yoghurt med äpplen och kanel. 
 
Skolan gick snabbt idag och dagen var faktiskt rätt så rolig med massor av skratt och prat. Att sista lektionen var inställt var också skönt så fick komma hem en timme tidigare. Nu sitter jag i träningskläder och ska snart iväg till gymmet och efter det måste jag plugga matte.
 
 
 



Grattis Pappa

2014-10-21

 Grattis världens bästa pappa på din födelsedag!



Måndagsträning

2014-10-20

 
Efter skolan åkte jag till gymmet, körde först 30 min på crosstrainern och sedan fick magen ett ordentligt träningspass så kan redan nu säga hej till morgondagens träningsverk. Annars så har dagen varit väldigt lugn, en seg dag i skolan som alla måndagar då vi har en allt för lång håla vid lunch. När jag kom hem från gymmet var det bara att sätta sig med matteboken dock så fastnade jag direkt så kunde inte göra så mycket. Hoppas ni har haft en bra dag.
 



Another time

2014-10-19

Saknar att få gå runt i klänning, sena sommarkvällar och värmen. Att få vara fri. Söndagsångesten är på topp men om en vecka är det lov och det ska jag klara.



Helgen

2014-10-19

 Två bilder från gårdagens middag
 
Har haft en toppen helg som började med tacos middag med Johanna och Josefina, efter att vi ätit kollade vi på film och vi somnade inte föräns vid halv 5. En riktigt mysig och lyckad kväll! Igår åkte vi och firade mormor som fyller år i veckan. Alla mina kusiner på mammas sida var där och även det blev en lyckad kväll med god mat och skratt. Idag har jag än så länge pluggat och tagit en springtur resten av dagen ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och ta det lugnt.



Vidare i fototävling

2014-10-14

 
Skrev för ett tag sedan att jag var med i kamdas fototävling och har nu gått vidare. Det skulle vara jättesnällt om ni ville rösta på mig, röstningen sker på facebook genom att man kommenterar den bild man vill rösta på. Klicka här för att komma till bilden.
 
 



Rainy day

2014-10-12

Idag har det varit grått utanför och dagen har gått rätt segt dock så har jag fått mycket gjort. Bland annat så har jag städat garderoben, pluggat matte och tagit en springtur i ösregn. Nu ska jag göra det mysigt i rummet och sedan kolla på gossip girl. Ett bättre avslut på veckan går knappt att få.




Passion Struck

2014-10-12

 
När Elin kom hem från Grekland hade hon köpt denna till mig, helt klar en ny favorit bland mina VS. 
 
 
 



Lördag i bilder

2014-10-11

Efter en lyckad shoppingtur på Erikslund i Västerås så åkte vi hem till mormor och morfar och fikade, dock så fångades det inte på bild men annars så beskriver bilderna min dag rätt så bra.



Lördagsfrukost

2014-10-11

En bild från dagens enkla frukost, en smoothie och två hembakta fulkornsfrallor. 
 
Idag vaknade jag vid halv tio riktigt skönt att få sova ut efter en vecka som denna, nu måste jag fixa mig för att sedan åka till Västerås med Elin och Oliver. Hoppas ni får en bra dag!



Portkod 1525

2014-10-08

Igår kom första avsnittet av portkod 1525, kollade på första säsongen och tyckte den var jättebra, nu hoppas jag på att denna bli lika bra. 



Onsdag

2014-10-08

Idag efter skolan sken solen ett tag så jag skyndade mig ut för att fota en bild till ett skolprojekt "bilden av mig" så tyckte det passade rätt bra med en bild när jag fotar eller vad säger ni? Har väldigt mycket i skolan nu som ni kanske kan förstå då jag har varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna.  Nu ska jag plugga lite matte och sen får jag se vad som händer. Hoppas att ni har haft en bra dag! 



Sommarminne

2014-10-07

Ett utav mina bästa sommarminnen måste vara från denna kväll vid klipporna i solnedgången. 
 
Jag är med i en fototävling hos kamda.se där man kan vinna ett presentkort värt 300kr. Om jag skulle vinna skulle jag köpa detta stjärnfilter och dessa reflexskärmar.



Ett år sedan

2014-10-06

 
Det var nu ett helt år sedan vi var i Falun med skolan för sista gången. (Vi var där en vecka varje år med min gamla skola) Det var den absolut roligaste gången och har flera minnen för livet därifrån, är så glad för att vi fick åka dit. 



Springtur

2014-10-05

Har nyss kommit hem från en lyckad springtur, sprang 7 km och det var flera månader sedan jag sist klarade av att springa den sträckan så det känns riktigt bra. Resten av dagen ska jag plugga spanska, kolla på gossip girl och ikväll ska jag på yoga igen. Igår kväll träffade jag några kompisar, vi åt på vita elefanten, riktigt mysigt och god mat.



Kanelbullens dag

2014-10-04

Firar kanelbullens dag med att baka bullar med Elin och Oliver. Vi cyklade sedan ner till hamnen där mamma och pappa var och jobbade med båten för att fika med dem. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer antagligen så träffar jag några kompisar eller så är jag hemma med familjen, det visar sig vad jag känner för senare. 



Fem saker

2014-10-03

Fem saker som gör dig glad
Att umgås med människor jag tycker om
Spontana saker
Att cykla hem från skolan en fredag med bra musik
Roliga planer för framtiden
Långa promenader
  
Fem saker som du tycker mindre om
Att tiden går alldeles för snabbt
Brist på inspiration/ motivation
Jobbiga människor
När något som man sett fram emot blir inställt
Att stressa
 
 
Fem saker du ska göra i helgen
Träffa kompisar
Baka bullar
Kolla på serier
Plugga
Fota
 
Fem framtidsdrömmar
Resa mycket
Lära mig surfa
Träffa "the one"
Utveckla mig inom fotografering
Hitta mitt drömjobb
 
 



Fredag, Friday, Viernes

2014-10-03

Två nytagna höstbilder
 
Dagen har varit riktigt bra än så länge och lyckan när sista lektionen blir inställd är nästan obeskrivlig. Efter skolan tog jag en mysig fika med Josefina och Johanna, vi satt och pratade någon timme och jag kom hem för ett tag sedan. Nu väntar en lugn fredagskväll, Elin kommer även hem om någon timme så ska bli kul att höra allt om hennes resa och se bilder. 



OOTD

2014-10-02

 
Så här såg jag ut idag, en enkel stickad tröja och blåa jeans. Dagen har gått rätt segt men vi fick vi lära oss om photoshop och lite fotosaker i skolan så det var väl kul men det mesta kunde jag sedan tidigare. Nu har jag precis gått en promenad för att piggna till lite och nu ska jag försöka orka plugga spanska ett tag. 



Favoritmusik just nu

2014-10-02

Zara Larsson - Rooftop // Echosmith - Cool Kids // Alesso - Heroes // Maroon 5 - Leavng Californien 



Första oktober

2014-10-01

 
Två bilder från en fotopromenad i helgen. Idag är det första oktober, hur kan tiden gå så snabbt? Skolan var helt okej idag, dock så vet jag inte hur historia provet gick kändes bra direkt efteråt men sen börjar man prata med alla och jag är lite osäker om jag fick med allt. Men det är bara att hoppas på att det gick bra. Efter skolan tränade jag rygg och armar med pappa, roligaste passet på hela veckan! 



Resa bokad

2014-10-01

 
För några dagar sedan bokade vi en resa till Åre, har varit där en gång tidigare för två år sedan. Tycker det är ett så mysigt ställe med riktigt bra skidåkning. Det är inte förens nästa år vid påsk som vi åker men jag älskar att ha något att se fram emot!

RSS 2.0