Två från idag

2014-03-28

Äntligen fredag säger jag bara, den här veckan har vi haft riktigt mycket i skolan och nästa vecka lär det nästan bli lika mycket för min del, suck. Men först så ska det bli skönt med helg. Idag när jag kom hem sken solen så jag satte mig ute ett tag, riktigt mysigt och varmt. Efter det har jag varit på en springtur, älskar att springa med bra musik det blir så härligt! Min balklänning kom även med posten idag, tyckte om den riktigt mycket så ska nog köpa den. Äntligen så har jag hittat en klänning som jag tycker om!





En bättre Torsdag

2014-03-27

Bild från i helgen då jag och Elin fotade så bilden är tagen av henne.
 
Min torsdag har varit riktigt bra trots att den började med ett so prov som var mycket lättare en vad jag hade förväntat mig så det kändes superbra. Vi hade även orientering i skolan och även fast att jag inte gillar orientering så var det helt okej då vi fick vara ute i det fina vädret! Efter skolan var jag en sväng på gymmet med Josefine, vi körde armar och det var ett riktigt jobbigt men bra pass. Senare på kvällen var det tjejkväll på stan, var där med Evelina och det var supermysigt. Lyckades tyvärr inte hitta något men det kanske var bra då jag kan spara mina pengar till något som jag verkligen vill ha. 
 
 



2014-03-26

2014-03-26

Nu när jag har nya bilder att visa är problemet istället att jag inte orkar eller att ha tid till att redigera dem men jag lovar att fixa det i helgen så att jag kan visa några nya bilder. 
 
Bloggen fick stå tom igår som ni säkert märkte då jag först var och tränade efter skolan och sen så var mormor hemma hos oss under eftermiddagen/kvällen. Åt i alla fall vofflor igår som man ska göra på voffeldagen och var även ute på en supermysig promenad tillsammans med mormor. 
 
Idag har jag först haft spanska redovisning och sen så har jag pluggat so resten av dagen eftersom vi har prov imorgon. Nu när jag kom hem fortsatte jag med so pluggandet och ska om ett litet tag fortsätta. Tycker det är så jobbigt att allt pluggande ska ta så mycket tid och all stress som kommer därifrån. Skulle behöva ta en paus från det och bara göra något roligt men nu är det endast 2 och en halv vecka kvar till påsklovet så jag får hålla ut.



Tips

2014-03-24

Hittade en superbra app för någon dag sedan som heter Wattpad, i appen finns det massor av noveller och berättelser av olika typer och längd. Eftersom jag nästan aldrig orkar läsa en hel bok så är den här appen jättebra för mig då jag kan ta upp något att läsa när jag har lite tid över. 



Golden

2014-03-23

Idag har solen skinit nästan hela dagen men tyvärr så har det blåst en del, på eftermiddagen tog jag och Elin en cykeltur för att fota lite. Känns som att det var evigheter sedan vi gjorde det så det var riktigt kul. Har inte orkat redigera några bilder än förutom den här ovan men så fort jag har gjort det så lägger jag ut några här. Nu ska jag ladda inför en ny skolvecka med att kolla på någon bra film. Vad har ni gjort denna söndag?



Colour

2014-03-22

Nikon D3200 - Nikkor 50mm f/1.4
 
 



Stop waiting

2014-03-22

Lite bilder från min tumblr, liiinajohanssson
 
Idag började jag dagen med ett träningspass och efter det så har jag ätit en god lunch, pluggat och fotat. Försökte fota lite annorlunda porträttbilder och ska snart kolla igenom bilderna för att se om det blev någon bra. Har inget speciellt planerat denna helg vilket är tur då jag har massor av plugg som måste göras men ikväll blir det mys framför någon bra film med glass som jag nyss var iväg och köpte.



Flower

2014-03-21

För någon dag sedan var det alldeles vitt utanför mitt fönster men nu har all snö smält bort som tur var.
 
Kan inte med ord beskriva hur skönt det är med fredag, det har varit en riktigt jobbig vecka full utav massor av svenska plugg och prov. Två nationella prov och en redovisning. Idag när jag kom hem satte jag igång att baka, ovanligt va? Det är tur att jag inte äter allt jag bakar själv för isåfall så skulle det inte sluta särskilt bra.. Jag har även hunnit med en lite kortare springtur idag och nu sitter jag och kollar på let's dance.



Kickstart

2014-03-19

Idag hade kickstart premiär på tv 3 play som är ett träningsprogram där Ida Warg tränar tre modebloggare,  Sara Montazami, Petra Tungården och Fanny Lyckman. Tycker att det verkar riktigt bra men lite synd bara att varje avsnitt endast är 15 minuter långt.
 



Spring wanties

2014-03-19

 
spring wanties
Har verkligen upptäckt att jag behöver köpa nya kläder, varje morgon står jag och känner att jag verkligen inte har något att ha på mig. Har inte köpt en enda ny tröja sen i november, hur har jag klarat mig?!? 
 
För att se vart kläderna i kollaget kommer ifrån så klickar ni på bilden.



2014-03-18

2014-03-18

Förlåt för alla dessa gamla bilder men har inte så mycket tid till att fota nya på vardagskvällar. Men just nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av pretty little liars. Har följt den serien ända sedan första avsnittet kom ut då jag precis hade läst klart böckerna och av en slump satte på tv:n och såg att det började som en serie.
 
Tidigare idag var jag och tränade efter en lång och seg dag i skolan. Känns som alla dagar ser lika dana ut för tillfället, vill att det ska hända något nytt.. Vad har ni gjort idag?



Träning

2014-03-17

Ett gammalt kollage med träningsbilder som jag har lagt ut förut, är för lat för att orka göra något nytt. 
 
Idag när jag vakande hade det snöat massor under natten, en stor besvikelse men som tur var så har snön smält under dagen. I skolan hade vi svenska nationella hela förmiddagen. Det var läsförståelsedelen så det var inte jättesvårt men heller inte lätt, ja ni fattar. Efter skolan träffade jag Evelina på friskis och svettis och så tränade vi i lite mer än en timme, riktigt skönt. Nu väntas lite matteplugg och sen topmodel, hoppas att ni har haft en bra dag.
 



It was one of those summer days when the sun shone and the waves hit against the beach slowly

2014-03-17

 



Ny header

2014-03-16

Vad tycker ni blev det fint?  
 Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7300482795 "



Plus & minus

2014-03-16

 En bild Elin tog på mig för några månader sedan, jag måste verkligen fota mer kreativa porträttbilder det är så mycket roligare. Här kommer en liten plus och minus lista.
 
+ Det har vart så fint väder den senaste veckan, love it!!
- Men nu verkar det som det ska snöa och bli sämre väder igen..
+ Jag känner mig riktigt inspirerad till att blogga igen nu efter min lilla paus
- Vi har två nationella prov i svenska den kommande veckan
+ Jag fyller år om en månad
- Jag har inte hittat någon fin balklänning än, börjar bli riktigt stressad över det 
+ Det är bara 85 dagar kvar till sommarlov



Söndag

2014-03-16

Ägnade hela förmiddagen åt att baka, att baka är något jag tycker är väldigt roligt men har inte skrivit så mycket om det här på bloggen tidigare. Bakade både surdegsbröd och havrekakor med choklad. Förutom det så har jag gått en promenad ute i det fina vädret och pluggat lite svenska. Resten av dagen har jag inga planer alls, ska troligtvis lägga mig i sängen och kolla på lite serier. Har börjat kolla på Gossip Girl från början igen, världens bästa serie!



Vårblommor

2014-03-15

Nikon D3200 - Nikkor 50mm f/1,4 G 
 



Godmorgon

2014-03-15

Dagens frukost, två hårdmackor och en skål med yoghurt. Känns som det kommer bli en riktigt bra dag, solen skiner och jag är på bra humör! Har inga bestämda planer för dagen än så får se vad jag hittar på att göra men något roligt tror jag att det blir, hoppas att ni får en bra dag!



Nya skor

2014-03-14

Fick de här fina skorna av mamma och pappa i onsdags, älskar dem!
 
Det är riktigt skönt med fredag idag, det har varit en riktigt lång och jobbig vecka med massor av plugg som avslutades med en hel dag med pisa prov. De var riktigt konstiga och såg inte alls ut som vanliga prov, känns skönt att det inte går på betyget i alla fall. Ikväll hade jag planerat med några kompisar att ha filmkväll men det blev tyvärr inte av så istället ska jag snart äta en god middag med familjen och sen kanske kolla på någon film. Klippningen blev riktigt bra tidigare idag och det var inte så jättemycket som behövde klippas bort som tur var.
 



Mot frisören

2014-03-14

Ska bli så skönt att äntligen få klippa bort mina slitna toppar!
 



Oh summer, I miss you

2014-03-13

Tog dessa två bilder i måndags och blev riktigt nöjd över dem, det kändes som det var riktigt länge sedan jag fotade något utöver porträttbilder så det var riktigt kul att fota något annat. 
 
Idag fick vi sluta tidigare från skolan då vi hade idrott som sista lektion, direkt när jag kom hem tog jag en springtur. Det var mycket jobbigare en vad det brukar vara men jag tog mig trots det igenom en runda på 7km och efter det cyklade jag även till gymmet och körde lite ben. Älskar verkligen att springa i det här fina vädret som vi har haft i några dagar nu, våren är äntligen här på riktigt! Nu ska jag sätta mig och kolla på topmodel som jag missade förut, hoppas att ni har haft en bra dag!



Jag är tillbaks

2014-03-13

Saknade att blogga riktigt mycket och har tänk på att börja igen hela veckan men jag vill inte ha min blogg som den var förut. Den kändes opersonlig och som att jag bara bloggade för att ha bra uppdatering, nu vill jag att den ska kännas mer äkta. Så det blir som en liten nystart fast allt det gamla fortfaranden finns kvar. Hoppas att ni vill fortsätta att läsa min blogg.



BloggPaus

2014-03-07

Jag har nu bestämt mig för att ta en bloggpaus på obestämd tid, jag kanske kommer tillbaka redan om några dagar eller så tar det några veckor tills jag är tillbaka igen om jag inte bestämmer mig för att sluta blogga helt. 
 
Anledningen till att jag känner att jag behöver en paus från bloggen är för att jag inte orkar eller har tillräckligt med tid. Jag har alltid försökt uppdaterat bloggen varje dag och med flera inlägg om dagen men det funkar inte när det inte finns någon tid eller inspiration till att blogga. Jag antar att jag kommer att sakna att blogga eftersom det är något jag älskar att göra och isåfall så är jag tillbaka redan inom några dagar med massor med ny inspiration till bloggen. 
 



Sunset

2014-03-05

Åh vad jag saknar sommarkvällar som denna då allt är perfekt, bara 96 dagar kvar till sommarlov nu..



Ny vecka

2014-03-03

Idag efter skolan cyklade jag och Becka ner på stan och letade sommarjobb. Jag skrev ihop ett cv m.m igår kväll som vi idag gick och lämnade till olika ställen där vi kunde tänka oss att sommarjobba, så nu är det bara att hålla tummarna på att dem hör av sig. När jag sen kom hem tog jag det lugnt och åt lite frysen mango till mellanmål, såå gott! Efter det bestämde jag mig för att baka semlor, de blev lite brända men annars så blev dem goda. Har ni fått en bra start på veckan?



Söndag = Pluggdag

2014-03-02

Som rubriken säger så är söndagar lika med pluggdagar. Idag måste jag börja läsa denna bok, har hört lite blandade åsikter om den av dem som redan har hunnit läsa den. Jag tror inte att den är speciellt bra men jag får hoppas på det bästa. Annars så måste jag repetera lite spanska inför de nationella proven vi har på onsdag. Ser inte fram emot allt plugg som kommer bli denna vecka..
 
Imorse gick jag upp redan vid 8 för att se starten av vasaloppet bara för att pappa är med och åker. Tror att jag kan ha sett hans oranga jacka någonstans bland alla tusentals åkare, eller var det någon annan? Haha. Efter att jag är klar med allt plugg idag ska jag cykla iväg till gymmet och det skulle även vara kul att hinna fota lite idag men får se om tiden räcker till för det.
 



En bra dag

2014-03-01

De här bilderna tog jag sist jag träffade min kusin Håkan när han "lekte" med mormor & morfars kamera. 
 
Idag blev en riktigt bra dag. Vi åt massor med god mat som alltid när man är hemma hos mormor och morfar, spelade kort, busade med småkusinerna och skrattade riktigt mycket. Nu kom vi nyss hem så jag tänker ta det lugnt, kolla lite på melodifestivalen och fixa med bloggen. Vad har ni gjort idag?



1 Mars

2014-03-01

Dagens frukost, känns som jag lägger upp matbilder alldeles för ofta nu..

Idag är det äntligen vår, vädret är inte det finaste men det är ändå vår på riktigt! Jag ska snart iväg och träna och efter det ska vi åka hem till mormor och morfar där vi ska träffa vår nya kusin Olle.  Det känns som det kommer att bli en jättebra dag och jag har inte varit hemma hos mormor och morfar på evigheter så det ska bli kul att åka dit! Hoppas att ni får en bra dag.
 
 

RSS 2.0