1:a advents fika

2014-11-30

 
Idag är det första advent och jag har nyss fikat med glögg, pepparkakor och saffranskaka tillsammans med familjen, riktigt mysigt. Annars har jag tagit en springtur och pluggat vilket jag ska fortsätta med nu. Kommer inte kunna hålla den bästa uppdateringen i veckan pågrund av mycket i skolan men om tre veckor så är det jullov!



Pepparkaksbak

2014-11-29

 
Idag vaknade jag hemma hos Johanna, vi pratade massor och åt en mysig frukost. Efter det cyklade jag hem för att baka pepparkakor tillsammans med familjen samtidigt som vi lyssnade på julmusik. Kan inte förstå att julen snart är här och att det redan är första advent imorgon, lycka!



Gårdagen

2014-11-29

 Gårdagen var riktigt bra. Direkt efter skolan cyklade jag och Jossan hem till Johanna där vi förberedde för kvällens klassfest. När klassen sedan kom så beställde vi pizza, lyssnade på musik och hade det riktigt roligt. Gillar min klass väldigt mycket trots att den är rätt så konstig med en stor blandning av personer men det gör den bara roligare. Tack alla för en bra kväll!



Inspowall

2014-11-27

För några dagar sedan satte jag upp lite bilder i min garderob som inspirerar mig mest för att det är en sådan ful färg på väggarna där inne. Blev riktigt nöjd med resultatet. 



From afar

2014-11-26

 
Den här dagen har gått riktigt snabbt, helt sjukt snabbt trots att jag inte gjort något speciellt alls. Efter skolan åkte jag direkt hem och det enda jag har gjort är att plugga lite. Nu är det bara två dagar kvar till helg, ser verkligen fram emot den här helgen då jag har massor av roliga planer men mer om det sen. Nu ska jag avsluta den här dagen med lite serier, hoppas att ni har haft en bra dag!



New jacket

2014-11-25

 
Här ser ni jackan jag köpte i fredags, den kommer blir perfekt till alla vinterns kalla träninspass. Köpte jackan på intersport och den är av märket Dobsom.
 



En sommarnatt

2014-11-24

Tre bilder från en sommarnatt ute i skärgården. Bilderna är tagna med lång slutartid för att få vattnet som en dimma.
 
Det är bara måndag och jag längtar redan efter helg, usch har så sjukt mycket i skolan nu så måste egna mycket av min lediga tid till skolarbete. Tycker det är fel att lärare sätter prov på samma dag och ger en uppgifter som ska vara klara om allt för få dagar. Samtidigt som allt detta ska man hinna med saker man gillar att göra...



Cozy day

2014-11-23

 
Förutom dagens springtur så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har gjort hårinpackning och målat naglarna, sånt som man inte har tid för annars helt enkelt. Nu sitter jag och lyssnar på lite lugn musik och snart väntas en mysig söndagsmiddag tillsammans med mamma och pappa. Efter det kommer jag troligtvis se något avsnitt av Gossip Girl, ett perfekt avslut på veckan!



Sunday, runday

2014-11-23

 Två bilder från i somras tagen av Elin, skulle verkligen behöva fota lite nya träningsbilder..
 
Dagens springtur gick bra, sprang 7 km som är min vanliga söndagsrunda. Det blev ingen rekordtid men ändå tillräckligt bra för att jag ska vara nöjd. Jag tog mig trots allt igenom hela rundan även fast jag hade velat stanna redan efter någon kilometer. 



Ny kategori: Träning

2014-11-22

Eftersom träning är något som jag tycker så mycket om och tar en stor del av min tid så har jag gjort en egen kategori för det. Kommer även börja skriva lite mer om träning osv så är det något speciellt inlägg ni vill ha inom kategorin så är det bara att kommentera.



Pluggdag

2014-11-22

 
Så här rolig lördag har jag.. nej men tänkte försöka få helgens plugg klart idag så att jag slipper tänka på det imorgon. Började denna dag med ett träningspass, jympa intensiv som förra lördagen. Sen dess har jag bakat och nu ska jag ta tag i allt plugg. Önska mig lycka till!



Fredags selfie

2014-11-21

  För idag är det fredag!
 
Idag hade jag en rolig skoldag trots allt, var nog rätt så trött för jag skrattade mig igenom hela dagen. Haha typiskt fredagar.. men det är bra att vi har kul i skolan i alla fall. Nu har jag nyss kommit hem från en tur till Intersport där jag köpte en jacka som jag ska ha när jag springer och åker längdskidor i vinter, kanske kommer en bild imorgon? I helgen har jag inga planer alls, alla mina vänner är bortresta eller upptagna med annat så jag antar att jag blir rätt ensam här hemma men man behöver såna helger också.



Skidabstinens

2014-11-20

 
Åh vad jag längtar efter att få åka skidor! Dessa bilder är från Åre 2013. 



Godmorgon

2014-11-20

 
Idag börjar jag en halvtimme senare, min enda sovmorgon jag får i veckan. Dock så skulle jag inte riktigt kalla det sovmorgon. Bilden är som ni kanske förstår gammal, kanske till och med har lagt upp den förut men aja. Idag är det först skola och sen ska jag till gymmet med pappa. Får se vad gör resten av dagen, tror inte jag kommer hinna så mycket mer faktiskt. Hoppas ni får en bra dag!
 



Favoriter

2014-11-19

// Sam Smith - I'm not the only one // Bryce Vine - My holiday // The Script - Superheroes // Vance Joy - Mess is mina // Ariana Grande - Love me harder // Zara Larsson - Weak heart //
 
Här ser ni några av mina favoritlåtar just nu, vill ni se hela min höstlista så klicka här.



En onsdag mitt i veckan

2014-11-19

En tråkig bild men hittade ingen annan för tillfället
 
Idag hade jag ett matte prov och glosförhör i spanskan, därav så kanske ni kan förstå min dåliga uppdatering på bloggen. Tror i alla fall att det gick rätt så bra på båda. Dock så är matten alltid så svår att avgöra hur det gick på innan man får sitt betyg så det visar sig helt enkelt. Nu väntas en PW tillsammans med mamma och sen en pluggfri kväll. Det behövs verkligen efter all stress de senaste dagarna. 



Surdegsbröd

2014-11-18

 
Det här bakade jag i helgen, receptet hittar ni här.



New week

2014-11-17

 
Idag har varit en otroligt seg dag. Kanske beror på den 2 timmars långa håla vi har i mitten av dagen där man inte orkar göra något speciellt och oftast sitter och gör ingenting? Efter skolan orkade jag i alla fall åka och träna, ben stod på schemat idag. Var även och gjorde en ny sak, lämnade nämligen in mitt CV för första gången. Ska försöka få ett helgjobb så jag kan tjäna lite pengar vilket är väldigt behövligt för tillfället. Tror dock att det är väldigt svårt att lyckas få ett jobb, så vi får väl se hur det går.. Nu väntas middag och sedan matteplugg inför provet på onsdag.
 



Träningsmotivation - Tips

2014-11-17

 
Träna tillsammans med någon. Har man bokat in ett träningspass tillsammans med en kompis/syster eller någon annan så är det mycket enklare att det blir av eftersom man gärna inte vill ställa in. Det blir även mycket roligare att träna och man hinner umgås lite samtidigt.
 
Ny musik. När jag har en ny spellista med bra musik så går träningen alltid bättre och de brukar kännas riktigt kul och peppande. Tips på bra träningslåtar är t.ex One More med Superchick eller Born to Rage med Dada Life och Sebastian Bach.
 
 
Köp nya träningskläder. Det är alltid lite extra roligt att träna med nya träningskläder, kan dock bli dyrt i längden. Haha..
 
Följ olika slags tränings bloggar/instagramkonton. Följ sådana bloggar och instagramkonton som inspirerar dig och får dig att må bra. Följ absolut inte de som gör att du känner dig stressad över att träna m.m för då kommer du bara att må dåligt.
 
Sätt upp mål. Har man ett mål med sin träning blir det alltid lättare att åka iväg och träna. Det kan vara ett enkelt mål som att orka göra några extra armhävningar eller springa en extra kilometer men även större som att springa ett lopp eller något liknande. För mig funkar det bättre med stora mål för de räcker längre.
 
Prova olika träningsformer. Att prova nya träningsformer är riktigt kul och att variera sin träning gör den roligare. Försök även undvika de träningsformer som du tycker är tråkigast för de får dig att se negativt på träning.
 
Har ni fler träningstips? Kommentera!



Höstbilder på Elin

2014-11-16

 
Tre höstbilder på Elin som jag tog på lovet, har ont om nya bilder nu när det blir mörkt så tidigt så det blir mest gamla bilder att visa som ni kanske märker. 



Sunday morning

2014-11-16

 
Godmorgon, har nyss ätit denna goda frukosten som bestod av nybakt surdegsbröd och en kopp te. Idag väntas massor av plugg eftersom jag inte gjorde det igår. Ska även hinna med en springtur innan lunch hade jag tänkt för på eftermiddagen kommer några familjevänner hit och fikar. Hur ser eran söndag ut?



2014-11-15

2014-11-15

 
 På eftermiddagen cyklade jag in till stan för en spontan fika med Evelina. Var kul att träffas och göra något annat än att bara träna tillsammans som vi gjort de senaste gångerna vi har träffats, dock så har det tyvärr heller inte blivit så ofta. Känns som jag gör av med alla mina pengar på mat och fika nu för tiden men det är så mysigt att ta en fika dessa dagar då det är kyligt ute. Annars så har jag haft fullt upp idag med att fixa med olika saker osv. Nu är jag riktigt trött och kommer bara ta det lugnt resten av kvällen. 



Lycka

2014-11-15

Två bilder från en sommardag då vi bestämde oss för att fota träningsbilder
 
Idag började jag dagen med att gå på ett jympa intensiv pass. Älskar verkligen dessa pass, energin är helt sjuk och man blir så glad av dem. Efteråt känner man sig även så nöjd då man är helt slut i hela kroppen. Har ni aldrig provat ett sånt pass tycker jag att ni ska göra det för ja som jag skrev, de är riktigt bra!



Friday

2014-11-14

 
Så otroligt skönt att det äntligen är fredag, veckorna går så himla fort nu men snart är det jul. Denna eftermiddag/kväll har spenderats med Anton, min lillebror. Han följde först med mig på en power walk och sedan lagade vi pizza tillsammans. Riktigt mysigt! Nu sitter jag och kollar på Idol och ska snart hämta en skål med glass ur frysen, namnam haha. Denna dag har blivit riktigt onyttig men så är det ibland.



Facts about me

2014-11-14

I brist på andra idéer för inlägg kommer här 4 fakta om mig
 

Tiden skrämmer mig. Allt går för snabbt och jag önskar verkligen att det fanns en pausknapp så att man kunde pausa och få ut mer av alla bra stunder.
 
Den senaste tiden har jag fått lära känna mängder av nya människor Sedan jag började i gymnasiet har jag fått lära känna massa nya härliga människor. Några som jag viste vilka de var sedan tidigare men även en del helt nya. Så glad för att jag fått lära känna alla.
 
Jag längtar efter snön. När vissa hör mig säga detta kan de knappt förstå hur jag tänker men hur mysigt är det inte när det är vitt ute, att få åka skidor och fota i vinterlandskap?
 
Jag älskar frukost. Frukost är den absolut bästa måltiden under hela dagen speciellt om helgerna då man gör något riktigt gott och kan ta det lugnt. Att man även har hela dagen framför sig bidrar också till att frukosten blir riktigt bra.
 
 
 



Torsdags inspiration

2014-11-13

En dag som denna behöver jag all inspiration jag kan få. Följ mig på weheartit, linajohanssson heter jag där.



God morgon

2014-11-13

 
En sån här frukost skulle inte sitta helt fel en dag som denna. Tyvärr så har jag aldrig tid för det på vardagar men kanske i helgen? Ska snart iväg i skolan, vi har team projektet idag vilket innebär att vi gör lite annorlunda saker jämfört med en vanlig skoldag. Börjar med digitaltskapande där vi håller på med ett 3D program och på eftermiddagen ska vi fortsätta att lära oss om hur man gör webbsidor. Rätt så kul ändå men med tanke på att jag sov riktigt dåligt inatt så lär jag vara helt död i slutet av denna dag.



Yellow leaves

2014-11-12

Två bilder från några veckor sedan, nu är alla fina löv borta och det är alldeles grått ute. Hoppas att snön kommer snart så det blir både finare och ljusare.

Idag har det varit en seg skoldag, har nog aldrig varit så trött på en lektion som jag var idag. Hade lätt kunnat somnat. När jag kom hem tog jag en promenad för att piggna till lite för att sedan orka ta tag i allt plugg. Det är riktigt mycket i skolan för tillfället och flera kommande prov att tänka på, men halva veckan har i alla fall gått så nu är det bara två dagar kvar till helg.



#Throwback

2014-11-12

Från en varm sommardag ute i skärgården



Tisdag

2014-11-11

 
 
Då sista lektionen var inställd idag så kom jag till gymmet redan vid två. Önskar att jag slutade tidigt flera dagar eftersom det är mycket mindre folk på gymmet vid den tiden, var endast tre stycken där när jag kom dit. Efter ett lyckat träningspass så är jag nu riktigt trött i hela kroppen så ikväll kommer jag inte orka göra speciellt mycket. Förutom matten som måste göras så ska jag endast ta det lugnt. 



Nya skor

2014-11-11

Köpte dessa skor för någon vecka sedan och är riktigt nöjd med dem, enkla och passar till allt!



20:34

2014-11-10

 
...och så var det måndag och en ny vecka har börjat. Skolan var helt okej, speciellt eftersom det hade gått bra på förra veckans historiaprov och för att vi fick sluta tidigare. Eftersom det är måndag betyder det även att det var dags för ett benpass på gymmet, så där spenderade jag min eftermiddag tillsammans med Elin. Nu har jag nyss ätit en sen men mysig middag med mamma, hur har ni startat veckan?



Favoritmellanmål

2014-11-10

 
Det här är verkligen ett favoritmellanmål som är både gott, nyttigt och enkelt att göra. Bara att blanda mango, hallon, blåbär, keso och lite frön (chiafrön & linfrön). 



Farsdag

2014-11-09

 
Alltid lika kul att kolla tillbaks på gamla bilder, se hur alla såg ut och minnas alla härliga stunder. Farsdag har firats genom en gofika, bakade en kladdkaka som vi åt på eftermiddagen. Grattis på farsdag pappa!
 



Next up

2014-11-09

Är snart dags för dagens springtur, är riktigt taggad för en gångs skull!



Seriekväll

2014-11-08

 
Ikväll är det jag och gossip girl, en rätt så okej lördagskväll ändå.



Saturday

2014-11-08

 Idag började jag dagen med en promenad innan frukost, det är så härligt och frukosten bli så god efteråt, haha. Har sedan dess hunnit med ganska mycket. Var först på stan med mamma och fixade lite behövliga saker och sedan mötte jag upp Johanna för en mysig lunch. Nu har jag precis kommit hem och ska väll spendera resten av dagen med att göra saker som inte hunnits göra i veckan pga allt plugg som är prio ett då. Hoppas ni har en bra lördag.
 
Fårlåt för alla mobilbilder den senaste tiden, ska verkligen bättra mig och ta mer bilder med kameran.



Fredagsmiddag

2014-11-07

 
Så skönt att det är fredag och helg! Har nyss ätit en god middag tillsammans med familjen och nu väntas idol. Skolan var bra idag, gillar min klass och vi lyckas oftast ha riktigt roligt under dagarna. I helgen har jag inte speciellt mycket planerat, vet inte om det är skönt eller tråkigt men det visar sig. 



Två att se fram emot

2014-11-07

 
Älskar att ha saker att se fram emot, nu har jag börjat längta till julen och det är bara 47 dagar kvar till julafton! Ser även fram emot en skidresa till Åre, åh vad det ska bli kul att få åka skidor!
 



PW

2014-11-05

 Så här fint var det inte på dagens power walk eftersom det redan är mörkt när jag kommer hem från skolan, men bilderna är tagna för någon vecka sedan då solen sken.
 
Idag har jag haft en sån dag då jag har stört mig på småsaker, riktigt jobbigt men det är svårt att låta bli ibland. Nu så borde jag kanske plugga men tror att jag tänker skjuta upp det och ta en pluggfri eftermiddag för det låter riktigt skönt! Har egentligen inget speciellt för mig men behöver nog ändå släppa tankarna från skolan ett tag och bara ta det lugnt. 



2014-11-04

2014-11-04

 
Efter skolan åkte jag till gymmet med Elin, standard haha.. Efter det var det matteplugg som gällde som ni ser på bilden. Gör man det mysigare när man pluggar så går det bättre, i alla fall för mig. Nu är jag klar med matten och ska snart äta middag. Hoppas att ni har haft en bra dag!
 



Tidig morgon

2014-11-04

 
Ytterligare två bilder från i fredags morse



För jag fotar mer på sommaren

2014-11-03

 
Fotar så mycket mer på sommaren och det är något jag verkligen saknar nu när det inte finns lika mycket tid för det. 



New week

2014-11-03

 
Dagen har vart bra och det känns som provet gick helt okej men det återstår att se. Efter skolan åkte jag till gymmet med Elin, vi körde ett kort benpass och efter det tog jag en springtur eftersom jag vill träna upp min kondition. Nu sitter jag trött i mitt rum och lyssnar på mysig höstmusik, helt sjukt vad trött man bli nu när det blir mörkt så tidigt. 



Sista lovdagen

2014-11-02

 
Har spenderat min sista lovdag i Stockholm hemma hos minna kusiner, hade inte träffat dem sen i somras så det var riktigt kul! Nu tar jag det lugnt och har förberett mig inför morgondagens prov, förhoppningsvis så kan jag det mesta. Konstigt nog så har jag inte allt för stor ångest över att lovet är slut men det lär jag ångra om några dagar.



Utveckling

2014-11-01

 



Lunch

2014-11-01

 
Idag regnar det och är alldeles grått ute, roligt väder va? Men gick trots det ner på stan för att möta upp Josefina och Johanna för en mysig lunch på Wickmans. Vi satt där riktigt länge och pratade om allt möjligt. Nu ska jag  plugga historia inför provet på måndag och sen kanske jag tränar beroende på hur mycket ork jag har kvar. Ikväll väntas i alla fall en mysig skaldjursmiddag med familjen.

RSS 2.0