Pineapple love

2014-08-31

Hur gott är det inte med färsk frukt? Enligt mig är frukt tusen gånger godare än godis och ananas är en av mina favoriter, annars så älskar jag även melon, mango och äpplen.



Tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

2014-08-31

En bild från mitten av juli, sommaren känns redan så långt bort..
 
Dagens planer är att först plugga lite nu på förmiddagen, har någon text i spanskan som jag ska ha läst tills imorgon m.m. Efter lunch ska jag möta upp Evelina så ska vi gymma, ska bli kul att träffa henne igen. Annars så har jag inget mer planerat, vad ska ni göra idag?
 



Lördag

2014-08-30

Idag träffade jag som sagt Josefine, vi hade massor att prata om eftersom vi inte hunnit ses sen skolan började. Det är så skönt att ha någon som förstår en till 100% och som man kan prata med allt om, guldvärt! Vi åt även middag på Astas Vedugn, första gången jag åt där och deras mat var verkligen supergod!
 



Glader

2014-08-30

Idag vaknade jag tidigt, redan vid åtta. Jag gick upp strax därefter och åt en god frukost och efter det gick jag en långpromenad, så härligt. Lite senare idag ska jag träffa Josefine, känns som det kommer bli en riktigt bra dag!



Sen en tid tillbaka

2014-08-29

 
 



Äntligen helg!

2014-08-29

 
Detta var mitt mellanmål idag, så gott med bär och frukt i yoghurten
 
Fredagar är en av de jobbigaste dagarna i skolan då vi har matte och teknik på eftermiddagarna och inte slutar förens vid fyra. Ikväll var det planerat att vi skulle vara några från klassen ute i Bresse, grilla m.m men tyvärr regnar det så det blir inte av. Men lika bra är det för min förkylning har blivit värre och jag är riktigt trött efter de senaste dagarna.



Torsdag, Thursday, Jueves

2014-08-28

Idag var vi i Stockholm med skolan, vi började med att gå på Nobell museet, därefter fick vi äta lunch på valfritt ställe och sist så gick vi även på Moderna museet. Jag tycker inte det är speciellt kul att gå på museum men dagen var rätt bra ändå. När jag kom hem cykla jag till gymmet och körde ben och efter det har jag pluggat lite. Så har min dag sett ut, vad har ni gjort idag?



Dagens

2014-08-27

Jacka från H&M, linne från Vero Moda, kofta och jeans från Gina Tricot.



Träningsmål

2014-08-26

Springa en mil innan vintern
Jag sprang en mil i våras ett antal gånger men nu har jag inte sprungit ordentligt på ett tag och jag vill verkligen lyckas med milen igen innan vintern. Ska försöka springa två gånger i veckan en tid framöver nu för att förbättra min kondition.
 
Bli bättre på att göra armhävningar
Jag skulle verkligen vilja bli bättre på att göra armhävningar och mitt mål är att kunna göra 30 i rad då jag klarade 20 för ett tag sedan.
 
Lära mig göra riktiga chins och framför allt orka
Något jag har velat klara av att göra länge är riktiga chins, orkar än så länge bara med hjälp från en maskin som gör det lättare vilket är rätt tråkigt, men snart så kanske jag i alla fall orkar en på egen hand. 



Repost

2014-08-25

Bjuder på en gammal bild eftersom jag inte har fotat så mycket den senaste tiden
 
Idag var jag i skolan som vanligt och efter det åkte jag till gymmet med Elin, vi körde rygg och armar. Känns riktigt bra att komma igång med träningen igen, dock så har jag en förkylning som inte vill försvinna men det kan jag inte göra så mycket åt. Nu ska jag snart äta middag och efter det måste jag plugga lite spanska då vi fick en liten läxa, har inte haft läxor på fyra år så det känns lite konstigt.



Waves

2014-08-24

Följde med ut i båten i fredags som ni säkert har förstått då det har stått tomt här. Vädret var inte det bästa så det hade nog varit roligare här hemma men jag tog med datorn så har redigerat och fixt med massor av bilder, sånt som jag inte prioriterar när jag hemma så det var skönt att få gjort. Kom hem vid två idag och har sedan dess har jag tränat, gjort hårinpackning och nu målar jag naglarna. Nu ser jag fram emot en ny vecka i gymnasiet, om några veckor kommer jag inte alls förstå hur jag kunde se fram emot skola men nu när det är så mycket nytt så är det rätt kul. 



Friday

2014-08-22

Idag är det äntligen fredag och jag har gått min första vecka på gymnasiet, idag slutar vi vid fyra och vi har matte sista timmen vilket känns lite jobbigt. I helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men antligen så följer jag med familjen ut och seglar annars så stannar jag hemma och kanske träffar nån kompis. Hopppas ni får en bra dag!



Weheartit

2014-08-21

Åh vad jag älskar we♥it, följ mig jag heter linajohanssson.
 



This is the sad songs singing about love

2014-08-19

Två naturbilder från veckorna i skärgården

Idag var andra dagen på gymnasiet, dagen var helt okej förutom långa väntetider mellan olika lektioner. Vi skulle verkligen behöva leka några "lära känna varann lekar" i min klass då vi mest är i våra grupper med personer som man kände sen tidigare, men det är ju trots allt bara andra dagen. Vi hade även våran första matte lektion, har inte haft riktiga lektioner på fyra år eftersom jag gick på kunskapsskolan innan så jag tycker faktiskt att det ska bli skönt med riktiga lektioner. Nu ska jag slappa i soffan fram till det är dags att gå och lägga sig, hoppas att ni har haft en bra dag!



Vattenmelon dricka

2014-08-18

När jag kom hem från skolan idag provade jag att göra vattenmelondricka eftersom vi hade lite vattenmelon över sen igår. Jag mixade melonbitar som hade legat i frysen ca 1 timme för att de skulle bli kalla tillsammans med loka citron och det blev supergott. Jag använde mig inte av några speciella mått utan provade mig bara fram till den konsistensen som jag ville ha. 



Början på något nytt

2014-08-18

En bild från i början av juli
 
Idag började jag ettan på gymnasiet, det var lite nervöst imorse men om jag ska vara ärlig så fanas det inte något att vara nervös över alls ser jag nu i efterhand. I min klass går det kanske 7 tjejer? och jag visste vika alla var sen tidigare vilket var väldigt skönt. Nu är jag redan hemma och har varit det någon timme eftersom vi slutade redan vid lunch. 



Födelsedags brunch

2014-08-17

Idag fyller Elin år som jag berättade i inlägget här under så vi åt nyss denna goda brunch och nu fixas det med tårtor m.m. Senare idag kommer släkten hit för att fira henne så det ska bli kul.
 
Igår var jag i Sala på släktträff, det var pappas alla kusiner som hade bestämt sig för att träffas så det var kul då även jag fick chansen att träffa mina kusiner och sysslingar. Vi grillade, skrattade, sköt luftgevär och sladdade runt i en gammal volvo på åkern då han som ordnade träffen bor på landet.



Grattis Elin

2014-08-17

Idag är det ingen vanlig dag var idag är det Elins födelsedag, grattis världens bästa syster på din 18 års dag!



A drop in the ocean

2014-08-16

En bild jag tog på Elin en fin sommarkväll
 
 
 
 
 
 
 



I don't want this summer to ever end

2014-08-15

Kan inte förstå att skolan börjar på måndag och att jag då börjar gymnasiet, som jag har skrivit förut så ska jag gå på teknikprogrammet här i Enköping tror att det kommer bli superbra. Har verkligen haft en jättebra sommar med massor av roligheter nu ska jag se till att njuta av den sista helgen av sommarlovet som redan är fullbokad av olika saker. 



Style inspiration

2014-08-14

Bilder från weheartit och bikbok



Page 224 of 365

2014-08-14

En bild som Evelina tog på mig för några dagar sedan.
 
Idag började jag dagen med att gymma med Elin, jag är verkligen ingen morgon människa så att jag gymmar på morgonen hände väldigt sällan. Efter det cyklade vi hem och bakade bullar till hennes födelsedag, nu ska jag kolla ifatt på pretty little liars eftersom jag har missat att kolla några veckor. Hoppas ni har en bra dag!



Hembakta baguetter

2014-08-13

Provade att baka baguetter på förmiddagen, har inte hunit smaka än men tror att det gick rätt så bra. Jag använde mig av det här (<-- länk) receptet av leila. Håller även nu på att baka ett annat bröd men receptet på det kommer en annan dag.



Sommarminnen på väggen

2014-08-13

Är nu klar med min nya fotovägg med massor av bilder från denna underbara sommar, är verkligen supernöjd med den. Ett stort tips om man vill få sitt rum personligare och få in lite färg. 
 



Tisdag

2014-08-12

En bild på mig och Josefine från balen i början av sommaren
 
Idag träffade jag saknade Josefine som jag knappt träffat på hela sommarlovet, vi började med att ta en fika på stan riktigt mysigt men dock väldigt mycket getingar. Sen började det både åska och regna så då gick vi hem till mig och kollade på pretty little liars. Nu väntas tacomiddag med familjen.



Favoriter just nu

2014-08-12

Några av mina favoritlåtar för tillfället
 
//Valborg - Hålan Hellström // Lovers on the sun - David Guetta // Maps - Maroon 5 // Stay with me - Sam Smith // Notice me - Alli SImpson // Thinking out loud - Ed Sheeran // Break free - Ariana Grande // Prayer in C - Lilly Wood and The Prick//



Från en kväll i Juli

2014-08-11

Tre bilder från en härlig kväll i juli, helt sjukt att sommaren har gått så snabb. Det är endast en vecka kvar på sommarlovet och det har gått snabbare än något annat sommarlov någonsin har gjort. 



Fixar

2014-08-11

Håller just nu på att fixa med en ny fotovägg, senare idag åker jag till Erikslund shoppingcentrum med mamma.
 



Black dress

2014-08-10

Dagens outfit // Klänning - H&M // Skor - Converse // Solglasögon - Ray ban 



3års kalas

2014-08-10

Idag var vi och firade min kusin Håkan som fyller tre år i veckan som kommer, det var riktigt kul att träffa alla småkusiner och andra släktingar som var där. Vi kom hem för någon timme sedan och sen dess har jag hunnit med en kortare springtur, den första på länge som kändes riktigt bra så det var skönt. Måste verkligen komma igång med träningen igen eftersom det blivit några lata veckor nu.



Update

2014-08-09

Har fixat med lite ändringar i länkarna här på sidan där pilen pekar, bland annat lite nya bilder och uppdatering i texten, in och läs!



Evelina

2014-08-09

Två bilder på Evelina från igår
 
 



Foto picknick

2014-08-08

Idag mötte jag upp Evelina vid coop där vi köpte lite godsaker, sedan cyklade vi iväg för att fotade lite. Efter det satte vi oss i en park och hade picknick, satt där ett bra tag och pratade om allt möjligt. Riktigt mysigt!  Kom nyss hem och nu väntas film med lillebror.



Vid klipporna

2014-08-08

 
Mitt absoluta favorit fotoställe för tillfället är vid klipporna på klovskär, det är så fint där med långa släta klippor längs vattnet.
 
 
 
 



Ocean water

2014-08-07

Igår var det en rätt så grå dag, det var mulet och luktade brandrök från skogsbranden även fast jag bor flera mil därifrån. Som tur var försvann lukten mot kvällen så då cyklade jag iväg med familjen för att ha picknick vid båthamnen. Riktigt mysigt! Idag har lukten kommit tillbaka och det regnar så dagen kommer troligtvis spenderas här hemma så ska passa på att fixa lite saker som jag har skjutit upp en tid, t.ex redigera och rensa massor av bilder.



The fault in our stars

2014-08-05

Kom precis hem efter att ha varit på bio med Evelina, vi såg the fault in our stars ca två månader efter alla andra men bättre sent än aldrig, right? Tyckte dock att boken var mycket bättre men det brukar vara så med böcker som blir till filmer. 
 
Nu ska jag kolla på serier har sån otrolig träningsvärk från igår så att det nästan bli jobbigt så det ska bli skönt att göra ingenting. 



2014-08-04

2014-08-04

En bild från båtsemestern
 
Idag gjorde jag lite ärenden på stan på förmiddagen utan att hitta vad jag var ute efter, men så blir det ibland. På eftermiddagen vindsurfade jag med pappa, gud så kul det var! Det blåste riktigt bra och jag lyckades för första gången få upp en rätt så bra fart. Vad har ni gjort idag?
 



Golden

2014-08-04

Två bilder på Elin från igår



Sommarkvällar

2014-08-03

Var för ett tag sedan och fotade med Elin och Oliver i vattenparken, det blev en del riktigt fina bilder tror jag. Har så mycket bilder att fixa med för tillfället men jag orkar inte ta tag i det när det är så fint väder ute. Avslutade nyss ett samtal på skype med sakande Ebba som har flyttat hemifrån, känns så konstigt att inte ha henne här i lilla Enköping längre. Nu sätter jag mig ute med familjen och fortsätter att njuta av denna sommarkväll och termometern visar fortfaranden på ca 25 grader, underbart!



The power of a flower

2014-08-03

Har nu inte bloggat på ett par dagar vilket beror på att jag har haft mycket annat för mig, jag har bland annat kommit igång med träningen igen. Idag väntas ett benpass på gymmet tillsammans med Elin och troligtvis fotografering ikväll. Ha det bra!

RSS 2.0