Photoshoot i Sandhamn

2014-05-31

Igår seglade vi till Sandhamn, jag hade aldrig tidigare varit här så det var riktigt kul att komma hit eftersom jag länge velat det. Igår kväll gick vi en promenad runt ön och jag måste säga att det är en av de finaste öar jag varit på med långa sandstränder och klippor längs vattnet och söta små hus vid hamnen. Imorse fotade jag och Elin lite och nu seglar vi vidare. Hoppas att ni får en bra dag! 



Sunset

2014-05-31

Tre bilder ifrån förra fredagen då jag och Elin fotade



Tre favoritserier

2014-05-30

Handlar om några ungdomar som bor i New York som utsätts för massor av skvaller om dem själva på en blogg. En superhärlig serie med fina budskap, härliga stunder och spänning.
 
Den serien jag kollar på just nu, har än så länge kommit till säsong 4. Den är superbra och handlar också om några ungdomar fast denna utspelar sig i Kalifornien. Massor av kärlek, drama m.m, helt klart värd att titta på.
 
Min favoritserie genom alla tider, har kollat på hela serien flera gånger från början till slut och jag fullkomligt älskar den. Det händer alltid något nytt och det finns ingen serie som har så fina citat och budskap som denna.
 
Här är mina tre favoritserier men tycker också om Pretty Little Liars, Glee m.fl väldigt mycket. Vilka är era favoritserier?
 
 



Segling

2014-05-29

 
Två bilder från idag, även fast det ser riktigt varmt och soligt ut på bilderna så har det tyvärr varit riktigt kallt och blåsigt. Det blåste nästan storm vissa stunder.. För ett tag sedan la vi till vid en ö som heter finnhamn och vi har hunnit med en liten promenad och ska nu äta. Hoppas att ni har haft en bra dag!



En outfit uppifrån

2014-05-29

 
 



Confessions

2014-05-28

Jag älskar sommaren mest av alla årstider, den är så mysig och underbar på alla olika sätt
 
Det finns massor av saker som jag aldrig har smakat som de flesta har, t.ex nutella. Dock så vet jag inte om jag vill smaka det då jag tror att jag skulle älska det lite för mycket.
 
Jag mår dåligt när min blogg ser ful ut och vill bara in och fixa allt som är fult. 
 
Jag är nervös inför hösten med att börja på ny skola, ny klass och allt som kommer hända men det känns ändå skönt med något nytt. 
 
Jag har bestämt mig för att lära mig att vindsurfa i sommar och tycker det verkar riktigt kul.
 
 
 
 



Fyra

2014-05-27

Just nu sitter jag i bilen påväg till båten där vi ska spendera de kommande dagarna. Har förberett några tidsinställda inlägg men ska även försöka mobilblogga lite då jag har täckning. Här ovan ser ni fyra mobilbilder från en seglingstur förra sommaren. 
 
Idag var sista "normala" skoldagen men eftersom jag inte hade något kvar att göra så satt jag och tittade på film med några kompisar på förmiddagen och efter lunch så fixade vi en låt som alla 9:or ska sjunga på avslutningen. Det är bara två veckor kvar nu..



Tumblr Love

2014-05-27

Får aldrig nog med all inspiration från tumblr, följ gärna mig liiinajohanssson.tumblr.com
 



2014-05-26

2014-05-26

En liten bild från i helgen, orkade inte fota något seriöst så fotade bland annat minna skor.
 
Idag hade en slags tekniktvälingsdag i skolan, vi skulle bygga bilar med hjälp av råttfällor m.m, lyckades jag? Svar nej men som tur var så kunde det inte sänka ens betyg. Nu har jag precis packat eftersom vi åket till båten imorgon efter skolan och ska vara där fram tills på söndag. Ska försöka fixa lite tidsinställda annars så försöker jag blogga lite från mobilen.



Premiärsegling

2014-05-25




Dancing in the sun

2014-05-24

Två bilder Elin tog på mig igår kväll, fulkomligt älskar att fota på denna plats och det kommer vi definitivt att göra fler gånger i sommar då vi har lite mer tid. Igår var tyvärr solen nästan helt borta när vi kom dit. 



Outfit från igår

2014-05-23

Igår använde jag mitt egen sydda linne, shorts från H&M, skor från skopunkten, raybans och smycken från ur & penn. 
 
Idag har det än så länge varit en bra dag, exakt som jag kände på mig imorse att det skulle bli. I skolan blev jag klar med allt för denna termin, superskönt. Efter skolan gick jag och Josefine ner på stan och köpte varsin mjukglass, det blev årets första för mig och det var verkligen supergott. Ikväll ska jag och Elin troligtvis fota vid en äng, hoppas på att få några fina motljus bilder. 



Friday

2014-05-23

En frukost som denna skulle inte sitta helt fel denna dag men tyvärr så har jag aldrig ork eller tid till att fixa sånna på vardagar. Idag känns som det kommer bli en bra dag och det är fredag! Så obeskrivligt skönt!



Torsdag 22 Maj

2014-05-22

Idag gick skolan hyfsat snabbt och det ända jag har kvar att göra innan deadline är tre redovisningar som jag har imorgon dock så är det inget jag kan öva till så det är skönt! Efter skolan cyklade jag och Becka ner en snabbis på stan, var tvungen att köpa lite nytt smink då allt börjar ta slut.. Nu ska jag ut på en springtur, får se hur det går i denna värme men med lite vilja så klarar jag det!



In a world full of dreams

2014-05-21

Idag har det varit superfint väder hela dagen och det var första dagen som jag använda shorts till skolan för i år, då känns det verkligen att det snart är sommarlov. Skoldagen var dock den tråkigaste på länge, pluggade geografi hela dagen dels för att jag inte har så mycket annat att göra och för att jag har seminarium i det imorgon. Efter skolan åt jag ett godare mellanmål, vaniljyoghurt med jordgubbar och kokos medans jag satt ute i solen. Nu på kvällen har jag fotat lite, fastnade för dessa blommor i lite motljus som ni ser på bilden.



Today's outfit

2014-05-21

 



Från förra sommaren

2014-05-20

En bild från förra sommarens segling, till denna sommaren har vi köpt en ny båt som är lite större och bättre. Båten har byggts hela vintern och nu i helgen ska den vara klar och vi ska ut och segla hela familjen tillsammans med farmor och farfar. Kommer bli riktigt kul!
 
 
 
 



Regning måndag

2014-05-19

När jag kom hem från skolan så öste regnet ner, lite mysigt måste jag ändå erkänna! Så jag skar upp ett äpple tog med mig Ipaden för att titta på 90210 och det senaste numret av Vecko Revyn som kom idag och gosade ner mig i sängen ett litet tag. Nu måste jag ta tag i plugget, har i stort sett bara en uppgift kvar men den måste vara klar tills på torsdag och sen så är jag klar med allt för denna termin. 



One year ago

2014-05-19

Idag är det ett år sedan jag konfirmerades, tänk att tiden har gått så fort och vad mycket som har hänt sedan dess. Men i alla fall så var 19 maj 2013 en riktigt bra dag och det var även då jag fick min kamera, min käraste ägodel.
 



2014-05-18

2014-05-18

Även idag var det fint väder, så på förmiddagen passade jag på att sitta ute i solen. Såå skönt! Efter lunch cyklade jag iväg till gymmet dock så var det alldeles för varmt där inne, de borde verkligen fixa bättre luftkonditionering. Eftersom jag inte orkade gymma så länge på grund av det så tog jag även en kortare springtur. Ikväll ska jag bara kolla på serier och ladda upp för den sista hela skolveckan. 



Nyttigare Chokladbollar

2014-05-18

Hittade det här receptet på nyttigare chokladbollar, har dock inte hunnit smaka dem än men de verkar riktigt goda!
 
1,5 dl havregryn
1 msk kallt kaffe
2 msk kakao
3 msk kvarg/kesella
2 msk honung
+ kokosflingor på toppen
 
Det är bara att blanda alla ingredienser och rullar till bollar, precis som med vanliga.



Finns inget jag behöver som är någon annanstans

2014-05-17

Idag började dagen med en shoppingtur med mamma i Västerås, köpte en klänning till skolavslutningen och lite småsaker till balen/avslutningsmiddagen. Det är inte alls lång tid kvar i 9:an nu, tiden går läskigt fort.. Resten av dagen har jag suttit ute i solen och lyssnat på olika podcasts och senare på kvällen fotade jag dessa bilder när ljuset hade blivit lite mjukare och bättre att fota i. Vad har ni gjort idag?



Två par nya till sommaren

2014-05-17

Köpte dessa två par skor för endast 150kr på skopunkten, älskar dem och de är så perfekta.



Favorit

2014-05-16

A sky full of stars av Coldplay & Avicii
 



The only way you can know, is to give it all you have

2014-05-16

Vaknade imorse till fint väder och dagen har bara fortsatt lika bra. I skolan skrev vi först vårat sista nationella prov för 9:an och sedan fick vi även reda på resultatet för matte nationella, jag blev väldigt nöjd med mitt resultat och det kunde inta ha gått bättre! På eftermiddagen sprang jag milen för tredje gången(!!!) och efter det tränade jag ben tillsammans med Elin, måste säga att jag är rätt trött i benen nu, eller rättare sagt helt död. Nu ska jag kolla på något avsnitt av 90210, ha det bra. 
 



13 Maj

2014-05-13

Har inte haft tid till att fota eller redigera några nya bilder på länge så det fick tyvärr bli en gammal bild
 
Nu var det länge sedan jag hade tid att blogga men snart så är jag tillbaka som vanligt, bara några prov och inlämningsuppgifter kvar innan deadline som är på fredag nästa vecka. Idag blev jag iallafall klar med matten och igår blev jag klar med musiken, det är så skönt när man kan börja stryka saker på den allt för långa "göra innan deadline listan". 
 
Igår hade vi spexfoto i skolan, min klass hade temat sport. Jag kan fota resultatet sen när vi får bilderna så att ni får se hur det blev. Jag var även på körskolekurs igår kväll, det var något av det tråkigaste jag har gjort men det ska dock bli kul att börja övningsköra men en aning läskigt också. 



De senaste dagarna

2014-05-02

Min bloggning har inte varit på topp den senaste tiden men den kommer heller inte bli så mycket bättre de kommande veckorna då vi har deadline i skolan om bara tre veckor men efter det ska jag bli bättre på att blogga igen.
 
På valborg åkte jag och Ebba hem till Josefine där vi grillade, kollade på gamla disney filmer och sov över. Det var en super bra dag med två av mina favoriter. Igår kom jag hem från Josefin vid lunch och åkte då direkt till Västerås för att shoppa, hittade en del välbehövliga saker. Kanske hinner fota det så att jag kan visa er någon dag. Efter shoppingen åkte vi hem till farmor & farfar på middag, supermysigt som alltid. Idag har jag pluggat massor och varit ute på en springtur. Nådde mitt mål och sprang 10 km, känner mig riktigt nöjd nu måste jag säga!

RSS 2.0